Pengalaman tanam rambut di turki dengan kos yang murah.

CG Sponsors




Medmiy0529

Freshie
Joined
Jan 19, 2020
Messages
1
Reaction score
3
Points
33
Salam semua,
Sy nak share dengan korang pengalaman sy merawat rambut sy yg dulu botak skrg dah kembali normal.setelah rugi beribu2 di yun nam.akhirnya diaorg bg rambut palsu,setelah guna mcm2 produk tonic dan serum pon tak ada kesan.pastu baru jumpa doc pakar rambut dan doc kata tiada kaedah lain melainkan kena tanam rambut..bila tanya detail doc kata perlu tanam lebih kurang 5000 helai dan harga rm6.00 sehelai..terkejut sbb kos rawatan tanam rambut dekat rm30k.doc pon explain sbb rambut menipis dan gugur adalah disebabkan rambut di bahagian atas dan depan tu senstif dengan hormon DHT.so jawapannya bila akar rambut dah mati memng kena tanam.so lepas tu sy dengar turki memng popular kaedah tanam rambut ni,then sy nekad ke turki pd tahun 2018,dan harga di sana jauh lebih murah dr kos tanam di malaysia.average rm2.00-rm4.00 full pakej(rawatan,ubatan,prp,transport,flght tiket).memng sgt murah dr malaysia..dah yg paling best boleh melancong sekali..sekarang misi sy nak bantu sesiapa yg serious nak rawat rambut .kalau nak maklumat detail boleh whasapp sy 0176781722
 

Attachments

Sponsored Post

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,041
Reaction score
245
Points
38
RM2-4 sehelai ?? omak ai..lau seribu helai tu baru sejemput je
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,427
Reaction score
487
Points
86
tak yah pening pala... kalau dh nk botak .. biar lah... just kena pandai gayakan atau stail kan agar trendy dan smart....

jadikan kelemahan tu sebagai kekuatan dgn cara improvise kelemahan tu ..
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,377
Reaction score
98
Points
80
yg mampu boleh jer buat,
 

ohsem

Active Member
Joined
Nov 23, 2011
Messages
1,867
Reaction score
57
Points
40
baru tau rambut bole tanam..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,515
Reaction score
329
Points
131
klu aku botak abis, mmg beratus2 ribu abis nak buat rambut..
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,754
Reaction score
1,869
Points
201
#hairline adalah bingkai untuk wajah kita.

Sebab itu jika kita mengalami masalah pernipisan atau botak d bahagian depan kepala, kita akan nampak lebih berusia.

Bertindak sekarang sebelum rambut botak !
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,887
Reaction score
8,265
Points
716
rambut yg nak ditanam tu guna DNA sapa ek?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register