BTC USD 33,184.9 Gold USD 1,778.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blogs

Blogs statistics

Categories
12
Blogs
6,156
Blog entries
8,258
Views
5,073,811
Comments
1,632
Ratings
4

Latest Blog Comments

  • Valuable Forex Market News
    ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆGood morning! Have a good day at work! + Check out the news happening in the last 24 hours: 1๏ธโƒฃ Yesterday's main news - Powell says he...
  • Technical Gold comments on March 31, 2021
    ๐Ÿ“• Comment on Gold on June 23, 2021: - In yesterday's session, precious metal Gold mostly moved sideways when it fluctuated in the 1786-1775...
  • YOUTUBE AKAUN UNTUK DIJUAL RM7K
    Apa nama laman youtube nya
  • Technical Gold comments on March 31, 2021
    ๐Ÿ“• Comment on Gold on 05/05/2021: โ€ผ๏ธ ๏ธ At the end of yesterday's session, the world gold price fell quite strongly and correctly analyzed when it...
  • Valuable Forex Market News
    ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆGood morning! Have a nice day! + Check out the news of the past 24 hours: 1๏ธโƒฃ Yesterday's main news - Yellen's speech caused a huge...
Doa Memohon Dimudahkan Urusan. ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ู„ูŽุง ุณูŽู‡ู’ู„ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ู…ูŽุง ุฌูŽุนูŽู„ู’ุชูŽู‡ู ุณูŽู‡ู’ู„ุงู‹ุŒ ูˆุฃูŽู†ู’ุชูŽ ุชูŽุฌู’ุนูŽู„ู ุงู„ุญูŽุฒู’ู†ูŽ ุฅุฐูŽุง ุดูุฆู’ุชูŽ ุณูŽู‡ู’ู„ุงู‹ Maksudnya: "Ya Allah! Tiada kemudahan kecuali apa yang Engkau jadikannya sebagai kemudahan. Dan Engkaulah yang menjadikan perkara yang sukar itu jika Kamu...
Rugi Tak Baca Al-Quran. Dari Abu Umamah Al-Bahili RA. beliau berkata, Rasulullah SAW bersabda: ุงู‚ู’ุฑูŽุคููˆุง ุงู„ู‚ูุฑู’ุขู†ูŽ ูุฅู†ูŽู‘ู‡ ูŠูŽุฃู’ุชูŠ ูŠูŽูˆู…ูŽ ุงู„ู‚ููŠุงู…ูŽุฉู ุดูŽูููŠุนู‹ุง ู„ุฃูŽุตู’ุญุงุจูู‡ู Maksudnya: โ€œBacalah Al-Quran, maka sesungguhnya ia akan datang di hari kiamat memberi syafaat kepada pembacanya.โ€ Sahih...
DelyvaNow ialah platform penghantaran online yang membuka peluang untuk peniaga seperti anda kepada pelbagai pilihan penghantaran supaya anda boleh pilih servis penghantaran yang terbaik mengikut kesesuaian anda. Jika anda berminat untuk menggunakannya, klik link kami di bawah ini untuk...
Setiap amalan kebaikan yang kita kerjakan adalah sedekah. Daripada Jabir bin Abdullah RA, Rasulullah SAW bersabda: ูƒูู„ู‘ู ู…ูŽุนุฑููˆูู ุตูŽุฏูŽู‚ูŽุฉูŒ โ€œSetiap kebaikan adalah sedekahโ€ [Hadis Riwayat al-Bukhari (6021)] Kongsi hadis ini untuk dimanfaatkan kepada orang lain juga "Sedekah"
Bagi kebanyakan perniagaan dan juga kediaman, akses internet sama pentingnya dengan utiliti mereka yang lain. Sebilangan besar perniagaan menggunakan akses internet untuk semua perkara dari komunikasi pelanggan (e-mel, VOIP, dll) hingga pemprosesan kad kredit. Tanpa akses internet, beberapa...
Apa yang utama sekali, menggunakan 3D printer memerlukan tiga langkah penting iaitu pemasangan, reka cipta desain dan mencetak (slicing) Pemasangan merupakan langkah di mana korang perlu pasang sendiri mesin ET4 3D printer sebelum korang boleh mula reka cipta desain dan cetak desain korang tu...
Zikir Harian ู„ุงูŽ ุฅูู„ูŽู‡ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ูˆูŽุญู’ุฏูŽู‡ู ู„ุงูŽ ุดูŽุฑููŠูƒูŽ ู„ูŽู‡ู ุŒ ู„ูŽู‡ู ุงู„ู’ู…ูู„ู’ูƒู ูˆูŽู„ูŽู‡ู ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ูˆูŽู‡ููˆูŽ ุนูŽู„ูŽู‰ ูƒูู„ูู‘ ุดูŽู‰ู’ุกู ู‚ูŽุฏููŠุฑู Maksudnya: Tiada Tuhan melainkan Allah yang tunggal tiada sekutu bagi-Nya, bagi-Nyalah kerajaan dan puji-pujian, dan Dia berkuasa membuat segala sesuatu...
Puteri27
Views
103
Comments
1
Others
Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli youtube akaun saya dengan harga rm7k(boleh kawtim) subscriber 34.3k ,akaun tidak pernah dimonetize , akaun dibuat hanya untuk suka suka, tujuan menjual kerana memerlukan duit untuk membayar hutang. Jika berminat boleh tinggalkan no telefon diruangan...
Traders! Menangi wang tunai $1500 apabila anda berdagang hanya selama seminggu pada bulan Jun dengan โ€œPromosi Pedagang Terbaik mingguan dari Tickmillโ€. Promosi ini hanya berlangsung pada bulan Jun, berdagang selama seminggu dan menerima WANG TUNAI sebanyak $1500 dari Tickmill. Ini bukan bonus...
Doa Kebaikan Dunia & Akhirat. ุฑูŽุจูŽู‘ู†ูŽุง ุขุชูู†ูŽุง ูููŠ ุงู„ุฏูู‘ู†ู’ูŠูŽุง ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽูููŠ ุงู„ู’ุขุฎูุฑูŽุฉู ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽู‚ูู†ูŽุง ุนูŽุฐูŽุงุจูŽ ุงู„ู†ูŽู‘ุงุฑู Maksudnya: โ€œWahai Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat, dan peliharalah kami dari azab neraka.โ€ [Al-Baqarah 2:201]
Michelle [email protected] SHAREShare Article via FacebookShare Article via TwitterShare Article via LinkedInShare Article via Email WATCH NOW VIDEO04:56 How to make money if you canโ€™t file for unemployment It may be time to get creative when it comes to making money. If you are among the millions...
Kebanyakan first-time buyers ni tak tahu faktor-faktor yang boleh jejaskan peluang diorang nak dapatkan pinjaman perumahan, macam skor kredit rendah, beli hartanah di luar kemampuan sehinggalah kepada tak submit dokumen sokongan yang betul! Macam kita sendiri faham, kalau pinjaman kena...
Teknologi kini semakin berkembang pesat dan hal ini telah memudahkan urusan seharian, apabila pencetak 3D menjadi satu fenomena baru. Waktu dulu, mencipta figura berdimensi 3 dimensi adalah suatu perkara yang mustahil dan kita hanya mampu membayangkan sahaja. Kini, visi yang dahulunya mustahil...
3D Printer tidak lagi asing dalam kalangan rakyat Malaysia ini kerana sudah ramai yang mula menunjukkan minat terhadap penggunaan 3D printer di sosial media seperti Facebook dan Instagram. Ramai yang mahu berjinak-jinak memulakan hobi 3D printer. Menggunakan 3D printer memang agak mencabar bagi...
Salah satu ironi hidup adalah bahawa orang merasa begitu mudah untuk membelanjakan wang tetapi mereka sukar menjimatkan wang. Hampir 80% pengguna, menurut beberapa tinjauan, cenderung menghabiskan wang mereka dengan mudah dan sukar untuk menabung walaupun hanya 10% dari pendapatan mereka atau...
jcchui.miang
Views
488
Comments
24
Forex
1๏ธโƒฃ Fear of inflation, yields rebound, USD surpasses 93 - The dollar continued to rise higher at the beginning of the European session on Tuesday, hitting a one-year high against the Japanese yen, when US bond yields started to rise again on inflation fears. 2๏ธโƒฃ Today's notable facts and data...
jcchui.miang
Views
570
Comments
24
Others
โ€ผ Ending the session yesterday, gold precious metal had another strong decline session when from 1714 to 1678 ($ 36) tested the "old bottom" earlier this month on March 8, 2021. This is the 4th time in nearly a year that the world gold price has re-tested this support zone. In my personal...
โ€ผ Ending the session yesterday, gold precious metal had a pretty nice dropping day as analyzed from 1733 to 1705 ($ 28) to close the session at 1710 with a strong drop. This downside span is clear and necessary when the price increases from the "bottom" zone of 1676 to 1755 without any specific...
โ€ผ After touching the short-term support zone at 1725 gold precious metal has rebounded from 1723 to 1738 ($ 15) to close the daily candle around 1733. With the end of the daily candle around this price zone, in my personal opinion, would still maintain the bearish stance as reported yesterday. -...
shofiq
5.00 star(s) Author rating
Views
81
Comments
1
Cryptocurrencies
Btc is the Father of all cryptocurrency Btc raising day by day and on-the way for 1 million but long way, buy btc from any site, all is legit, payment instant, Signup/Register click affiliate menu https://www.bestchange.com/?p=1213959 choose your right site, finish your trade thanks Good luck...
Top
Log in Register