Mencari Kerja Kosong

CG Sponsors




extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,326
Reaction score
54
Points
40
Assalamualaikum warga cg...

Saya dengan rendah hati ingin mencari kerja kosong di kawasan melaka atau kuala lumpur. Saya sekarang masih bekerja dengan syarikat ejensi insurans. Pengalaman saya adalah dalam bidang pentadbiran pejabat sahaja. Sebab untuk mencari kerja lain kerana company sekarang ada masalah kewangan yang sgt kritikal. Anytime saya blh kene pecat. Saya sekarang berumur 39 tahun. Banyak dah keje yang dipohon di pelbagai platform tetapi masih belum berhasil.

Harap warga cg yang ada peluang kerja untuk says dapat membantu.
 
Sponsored Post

elnino25

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
7,440
Reaction score
64
Points
70
goodluck tt..sy pun tgh carik keje baru jgk..
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,422
Reaction score
2,231
Points
191
better gi cari kt website cari keja..

jobstreet,maukerja,mudah,indeed,fb, dll
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,416
Reaction score
441
Points
131
disaat kritikal..

buat e-hailing, jual coway & cuckoo untuk dapat income
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,422
Reaction score
2,231
Points
191
dah tuan. kat jobstreet paling byk den minta. interview satu pun tak panggil lagi
kdng2 company simpan dlu kiv..
sebab xda budget..

ekonomi x bpe cun..

kena start fikir income lain..
tolong kawan2 berniaga.. ambil upah masakkan..
bawa grab dlu..

ada duit lebih buat jual beli..
berniaga baju/seluar kt pasar malam..

dll yg dikatergori sbgi menambah income..
 

mr.dede

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
11,393
Reaction score
204
Points
123
kat JPM ada nak pki psh (pegawai smbilan harian)
psh ni byr ikut hr..klu pgwi biasanya rm100 sehari..xgi kerja xdpt gaji..
kawe xsure dorg nak run projek apa..terror excell ley try..degree apa2 pon xkisah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register