Mencari Kerja Kosong

Recommended Brokers


extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,307
Reaction score
35
Points
40
kat JPM ada nak pki psh (pegawai smbilan harian)
psh ni byr ikut hr..klu pgwi biasanya rm100 sehari..xgi kerja xdpt gaji..
kawe xsure dorg nak run projek apa..terror excell ley try..degree apa2 pon xkisah
ok. tq tuan. skang pun tgh apply psh kat kpdnkk
 
Sponsored Post

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,593
Reaction score
107
Points
33
semoga TT dimurahkan rezeki utk dapat kerja...cuma kalau terdesak sgt...kawan suggest TT buat je e-hailing, food panda atau kerja2 yg org kita ramai tak nak buat esp fast food crew...tu kalau terdesak sgt la ye TT...
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,307
Reaction score
35
Points
40
semoga TT dimurahkan rezeki utk dapat kerja...cuma kalau terdesak sgt...kawan suggest TT buat je e-hailing, food panda atau kerja2 yg org kita ramai tak nak buat esp fast food crew...tu kalau terdesak sgt la ye TT...
e-hailing den takder modal untuk keluarkan kereta lain. Kereta skang pun dah x cukup syarat.
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,032
Reaction score
203
Points
73
dah tuan. kat jobstreet paling byk den minta. interview satu pun tak panggil lagi
Jobstreet kalau nak senang dipanggil, kena beli servis dia "Priority Application". harga tk ingt. tp kalau beli servis ni, setiap kali kita apply, akan dilabel sebagai "Priority Application" & majikan akan nampak resume kita dlu (top page) dia.

Goodluck tt :)cgrock
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,307
Reaction score
35
Points
40
Jobstreet kalau nak senang dipanggil, kena beli servis dia "Priority Application". harga tk ingt. tp kalau beli servis ni, setiap kali kita apply, akan dilabel sebagai "Priority Application" & majikan akan nampak resume kita dlu (top page) dia.

Goodluck tt :)cgrock
ok bos. dah subscribe.....
 

nyioq

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2007
Messages
670
Reaction score
26
Points
20
Semoga dipermudahkan segala urusan TT. Kalau ada, sy inform tuan.

Jobstreet kalau nak senang dipanggil, kena beli servis dia "Priority Application". harga tk ingt. tp kalau beli servis ni, setiap kali kita apply, akan dilabel sebagai "Priority Application" & majikan akan nampak resume kita dlu (top page) dia.

Goodluck tt :)cgrock
Oo macam tu pula ya tuan. Dah macam iklan dlm mudah, kena bayar lebih untuk features iklan kita kat first page dalam waktu tertentu...
selagi boleh buat duit noh hehehee..
 

Mhafiz255

Fun Poster
Joined
Sep 28, 2015
Messages
236
Reaction score
3
Points
15
dah tuan. kat jobstreet paling byk den minta. interview satu pun tak panggil lagi
Semoga dimurah kan rezeki tuan dan dapat kerja secepat mungkin,, dh ada keluarga ke? dgn gaji 1.8k agak perit kn. Blh cuba dekat jobstore jugak. sy pn tgh cari kerja. jobstreet setiap bulan apply smpai abs limit. cube je selagi blh. Skg pn tgh nk cube part time rider lalamove. Ad business online pn tapi tak kencang pn.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register