Mencari Kerja Kosong

Recommended Brokers


Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,043
Reaction score
636
Points
191
try cari kat mudah bro..byk jgk vacancy kat melaka
 
Sponsored Post

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,146
Reaction score
602
Points
161
sy dok putrajaya. tp kalau dapat area melaka pun ok gak sbb niat nak jaga org tua. tp kalau kl dan selangor pun den terima
Sy kat seremban. Baru tutup vacancy tp IT lah.#:-S
 

Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
590
Reaction score
93
Points
20
Assalamualaikum warga cg...

Saya dengan rendah hati ingin mencari kerja kosong di kawasan melaka atau kuala lumpur. Saya sekarang masih bekerja dengan syarikat ejensi insurans. Pengalaman saya adalah dalam bidang pentadbiran pejabat sahaja. Sebab untuk mencari kerja lain kerana company sekarang ada masalah kewangan yang sgt kritikal. Anytime saya blh kene pecat. Saya sekarang berumur 39 tahun. Banyak dah keje yang dipohon di pelbagai platform tetapi masih belum berhasil.

Harap warga cg yang ada peluang kerja untuk says dapat membantu.
Wasalam walk in interview kat Genting Highland ada
Setia hr Sabtu dan Ahad
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,306
Reaction score
36
Points
40
Alhamdulillah..... berkat pertolongan dari member CG sy dah mula dipanggil interview. harap ada la rezeki untuk dapat kerja yang baru. Kalau ada member CG yg lain yg blh rekomen amatlah dialu2kan
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
26,933
Reaction score
570
Points
171
try jobmalaysia.. leh tgk kt fb atau web dia.. mostly company terpaksa iklan kt jobmalaysia sebb salah satu saringan tuk apply foregner worker.. kalau da publis kt jobmalaysia dan tiada yg apply.. baru company tu leh mohon tuk amim foreign worker
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,306
Reaction score
36
Points
40
try jobmalaysia.. leh tgk kt fb atau web dia.. mostly company terpaksa iklan kt jobmalaysia sebb salah satu saringan tuk apply foregner worker.. kalau da publis kt jobmalaysia dan tiada yg apply.. baru company tu leh mohon tuk amim foreign worker
dah cuba tuan. tp masih belum ada rezeki.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register