Mencari Kerja Kosong

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,033
Reaction score
203
Points
73
Semoga dipermudahkan segala urusan TT. Kalau ada, sy inform tuan.



Oo macam tu pula ya tuan. Dah macam iklan dlm mudah, kena bayar lebih untuk features iklan kita kat first page dalam waktu tertentu...
selagi boleh buat duit noh hehehee..
betul tuan. kena subscribe. sy dah cuba. mmg tiap kali kita apply, majikan akan view. inshaa Allah
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,806
Reaction score
1,481
Points
596
dah tuan. kat jobstreet paling byk den minta. interview satu pun tak panggil lagi
Kadang keje lambat dapat

Saya suggest buat sale promoter biz

Bukan mudah lani dapat keje

Orang keje mas pun banyak kene buang keje tak ade keje

Ramai buat grab
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,307
Reaction score
35
Points
40
huhuhuhu... dah pindah section. patutla cari dah tak jumpa. tak ramai la nampak thread ni. huhuhuhu....
 

damaiG

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2011
Messages
3,039
Reaction score
31
Points
30
Jobstreet kalau nak senang dipanggil, kena beli servis dia "Priority Application". harga tk ingt. tp kalau beli servis ni, setiap kali kita apply, akan dilabel sebagai "Priority Application" & majikan akan nampak resume kita dlu (top page) dia.

Goodluck tt :)cgrock
tau juga service ni, tapi malangnya x guna juga. kerja dh lari bidang beberapa tahun sudah. pergi iv pun diorg x ambil juga sbb exp x updated ~X(
 

extremeagro

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,307
Reaction score
35
Points
40
tau juga service ni, tapi malangnya x guna juga. kerja dh lari bidang beberapa tahun sudah. pergi iv pun diorg x ambil juga sbb exp x updated ~X(
sekurang2nya tuan dipanggil utk interview. saya tak dipanggil langsung. so baru subscribe td. tgkla progress mcm mana
 

damaiG

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2011
Messages
3,039
Reaction score
31
Points
30
sekurang2nya tuan dipanggil utk interview. saya tak dipanggil langsung. so baru subscribe td. tgkla progress mcm mana
aa tahun lepas 2 kali je panggil bang. bila masuk bab exp mmg nampak muak diorg tak minat nak dengar :D apapun gud luck tt dpt keje baru
 
Sponsored Post
Top
Log in Register