Forex Chart

AMHFZ
Reaction score
201

Profile posts Latest activity Postings About

  • We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
    Salam. nk tanya. apa requirement utk exchange student tu? n bro amik course apa ye. thank you.
    oo..

    sbb saya baca tuan punya posting dlm thread adsense tu.. tuan ada tanya pasal kolum total earning dlm adsense n YT analytics dlm youtube.. sbb sy confuse mana satu akan dipakai.. dua dua tunjuk jumlah yang lain..

    thanks for the explanation :)
    salam tuan.. nak tya mengenai YT punya earnings.. kalau dalam adsense total earnings beza dgn YT punya analytics.. mana satu yang betul?
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register