runner

  1. Ahmad07

    Wanted Hantar kereta dari Shah Alam ke Kelantan

    Salam... Aku plan utk hantar kereta dari shah alam balik ke rumah mertua aku kat tumpat, kelantan... pakai syarikat kurier tak berbaloi... kalo ada sape2 boleh drive hantar ke kelantan, then korang naik bas/flight datang shah alam balik, dialu alukan... kalo rm400 include minyak, tol &...
  2. eureka9092000

    Wanted Mencari runner di kelantan utk ambil report di balai polis pngkalan chepa

    Salam, sy sedang mencari runner yang boleh mengambil keputusan report polis di balai polis trafik pengkalan chepa. Kalau orang pengkalan chepa atau sekitarnya lagi bagus. Lepas ambil report, pos kepada saya..Kalau ada org pengkalan chepa/kelantan nak buat duit extra pun boleh walau anda bukan...
  3. L

    Wanted Nak Cari Runner Puspakom & JPJ Yang Boleh Kawtim Inspection Taxi

    Nak Cari Runner Puspakom and JPJ Yang Boleh Kawtim Inspection Taxi siapa ada kenal runner puspakom dan jpj sila whatsup or sms sya 0178256072 taxi sya dah 2 kali gagal inspection so kalau kali ketiga akan ke jpj so nak cuba lepas inspection kali ketiga mmg masalah mesin puspakom brake...
  4. A

    Wanted Runner JPJ perak

    hi semua.nak guna servis runner JPJ Perak sal nak beli no pendaftaran AKU.Sapa2 yg ada buat ke kenal ke sila PM ya..
  5. blink_182

    Wanted Servis hantar barang dari Batu Caves ke Hentian Bas Putra

    Salam Ade org nk upah amik brg kt baru caves x 4guni besar.. Pick up 4guni then antar dgn bus kat hentian putra Hari isni ni Upah sila wasap 0179280221
  6. M

    Wanted Runner puspakom utk area Johor Bahru

    Assalamualaikum, Saya nak cari runner puspakom bagi area Johor Bahru. * kereta utk tukar nama * cermin gelap original * baru tamat roadtax pd 1-Feb-2014 Kalau ada yg boleh berikan service, sila tinggalkan no phone utk saya hubungi. Thanks.
  7. FirdausCoway

    Wanted Servis bungkus barang dan hantar ke POS LAJU

    Salam, Saya ada barang yang saya perlu pos laju setiap hari. Masalahnya saya terlalu sibuk untuk ke pos office dan bungkus barang. Oleh itu. 1. saya akan letakkan barang saya kepada anda. 2. saya akan emailkan nama pelannggan saya dan alamat 3. anda poskan barang saya bagi pihak saya 4. saya...
  8. mohdashraf

    Wanted Servis cod area gombak,kl

    sya skrg nak menaik taraf keta klasik dgn memasang dvd player... brg yg nk dicod dvd player je... sblm bli,kena pastikan player tu muat ke x dlu,n tanya jenis plug n play x,cos xnak leceh kena ptg wayar etc...
  9. mohdashraf

    Wanted Tlg belikan dvd player dan cod area Gombak

    sya skrg nak menaik taraf keta klasik dgn memasang dvd player... brg yg nk dicod dvd player je... sblm bli,kena pastikan player tu muat ke x dlu,n tanya jenis plug n play x,cos xnak leceh kena ptg wayar etc...
  10. Qiqi Jalal

    To Sell Freelance Despatch

    Assalamualaikum~ kepada sesiapa yang memerlukan perkhidmatan despatch boleh la PM / call suami saya:D untuk perkhidmatan: 1. mengambil dan menghantar dokumen 2. membayar bil 3. pergi bank dan masukkan cek atau submit cek 4. matikan setem / pesuruhjaya sumpah (duit setem ditanggung syarikat)...
  11. A

    Wanted Serivs ambil henfon aku di kaunter di KLIA dan bawa ke Singapore

    mintak tolong amikkan henfon aku yang tertinggal dari kaunter di KLIA, untuk dibawa ke singapore. aku dah mintak DHL/Fedex uruskan tapi macam2 pulak syaratnya.... nak kene bayar di mesia lah, kene ada msds lah, dsb....:((
  12. AMHFZ

    Wanted Mencari Runner JPJ Roadtax + insuran

    Seperti tajuk diatas. sy mencari runner jpj. xya gi puspakom. moto roadtax mati 2 tahun.. pm sy detail n caj.. Mencari di sekitar bangi/kajang/putrajaya. Moto : txr150 CC : 150cc tahun : 1997 roadtax mati 2 tahun.. kalau ada servis mcm ni, sila pm sy. :)cgrock
  13. M

    Wanted Servis despatch

    Salam, sesape ade yang wat freelance/partime desptach area putrajaya, boleh pm sy details terima kasih
  14. SeeZ

    Wanted Runner untuk tukar nama motorsikal

    Sesiapa ada buat untuk tukar nama ni? Bape charge? utk motor je.. nak buat sendiri masa ada, tapi pembeli pulak xleh nak datang... ada cdgn or pndgn or sesapa nak offer? kalau jd,esk trus.. :D
  15. L

    To Sell Ingin Mencari Freelancer untuk Settlekan kerja2 anda?

    salam.. berikut adalah service yg saya tawarkan dgn harga yg berpatutan part time driver/ despatch service penghantaran doc settle hal bank ( membayaran bil and any related), jpj ( renew roadtax, lesen dan lain2), LHDN (surat kuasa wakil) or any related kerja yg kena Q kat kaunter...
  16. jebat05

    Wanted DAH SETEL - mintak tolong hantar barang ke Ipoh

    salam...nak mintak tolong member2 CG yg akan bergerak ke ipoh malam ni atau esok. ada barang urgent nak hantar. nak hantar guna bas, x kena lak dengan jadual saya. nak pos, takut x sempat. buyer tu urgent nak guna. saya duk port dickson. kalau ada yg gerak dari selatan nak ke ipoh, molek sangat...
  17. budaktua

    To Sell Freelance Service

    Salam 1 Malaysia semua, Saya baru jer berhenti kerja, hampir sebulan yang lepas. Hampir 10 tahun makan gaji dengan syarikat swasta. Ambil keputusan berhenti kerana beberapa faktor - peribadi/keluarga dan keadaan tempat kerja tersebut. So, sekarang ni saya buat free lance services - tak kira lah...
  18. jebat05

    Wanted Mintak tolong belikan barang kat Jakarta

    assalamualaikum pembuka bicara... ada sape2 x kat dalam forum ni yg biasa pegi/beli barang kat jakarta? kot ada, saya nak mintak tolong belikan barang. Golok & sarung tongkat. kat sana memang murah. just untuk buat simpanan jer. kot ada, boleh la halo2 saya. tq :D
  19. eboss

    Wanted Siapa Runner JPJ Seremban?

    Petang nie aku nak pi Nilai tengok 1 kereta kalau jadi nak kena guna khidmat RUNNER sana yang urus PUSPAKOM dan TUKAR NAMA serta lain-lain urusan kalau aku jadi ambil kereta tu. Sapa runner sana leh PM atau call aku segera. 0133197008 :D Kalau boleh aku nak WARGA CG :)cgrock Kasi job sikit :)paid
  20. aurafx

    Wanted Runner Utk Bekalan Telur Ayam Kampung Ori

    Disini saya ingin memberi peluang pada anda semua kepada yang berminat untuk berniaga bersama saya. Perniagaan yang saya ingin galakkan anda ialah PENTERNAKAN AYAM KAMPUNG TULIN Ramai bela ayam kampung boleh kata setiap rumah ada bela ayam kampung. Masalahnya cuma sekadar untuk makan sendiri...
Top
Log in Register