BTC USD 57,073.7 Gold USD 1,829.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Servis hantar barang dari Batu Caves ke Hentian Bas Putra

blink_182

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
9,786
Reaction score
21
Points
65
Salam

Ade org nk upah amik brg kt baru caves x

4guni besar..

Pick up 4guni then antar dgn bus kat hentian putra

Hari isni ni

Upah sila wasap 0179280221
 
Sponsored Post

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,540
Reaction score
71
Points
130
lain macam je barang tu...pelik2 dah offer kat cg.itu hari cari gagak..ni amik brg guni plak....huummm
 

blink_182

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
9,786
Reaction score
21
Points
65
Barang halal

bkn haram

pakaian aje

mls aku nk nek kL drive dr kelate ke KL
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,981
Reaction score
109
Points
128
lain macam je barang tu...pelik2 dah offer kat cg.itu hari cari gagak..ni amik brg guni plak....huummm

wakakaka, ye la, buat pe ngan gagak pun xtau..
hehe, barang halal xpe, jgn haram..kena tahan ngan pak polisi,
xpasal-pasal ke tali gantung :-?
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Brg sampai dah ke boh?

Isnin ni ada inspection lori kul 2 ptg kat wangsa maju.

Bas malam kan?

Pergi kelantan bas kat putra.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register