BTC USD 57,114.4 Gold USD 1,831.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Tlg belikan dvd player dan cod area Gombak

mohdashraf

Super Active Member
Joined
Apr 22, 2010
Messages
6,775
Reaction score
481
Points
81
sya skrg nak menaik taraf keta klasik dgn memasang dvd player...

brg yg nk dicod dvd player je...

sblm bli,kena pastikan player tu muat ke x dlu,n tanya jenis plug n play x,cos xnak leceh kena ptg wayar etc...
 
Last edited:
Sponsored Post

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
COD apa ni?

klu metaphatamin (sabu) ....kena upah rm10k ler
 

skYnEt-gEnIUs

Banned
Joined
Aug 19, 2010
Messages
23,970
Reaction score
501
Points
161
ni kire beli skali seller anto ke tt ke?

rasanye kalo dvd player kebanyakan ruang sama saiz aje,lainla kalo doubledin tu..

tang wyring bnyk x sama kot nak2 pula kalo wyring kete lama,mayb kene potong n sambung bbrp wyr..
 

mohdashraf

Super Active Member
Joined
Apr 22, 2010
Messages
6,775
Reaction score
481
Points
81
ni kire beli skali seller anto ke tt ke?

rasanye kalo dvd player kebanyakan ruang sama saiz aje,lainla kalo doubledin tu..

tang wyring bnyk x sama kot nak2 pula kalo wyring kete lama,mayb kene potong n sambung bbrp wyr..

yupp tolong bli pastu tlng poslajukn cos seller xwat pos...

dabledin tu pa maksud bro?

tu la sblm bli tu kena tanya dlu wiring cmna punya,samada plug n play ke tdk...

nk upload gmbr wiring keta ni slow plak tenet,so,sapa2 berminat wassap sya n sya hntr gmbr n detail trs...
 

skYnEt-gEnIUs

Banned
Joined
Aug 19, 2010
Messages
23,970
Reaction score
501
Points
161
yupp tolong bli pastu tlng poslajukn cos seller xwat pos...

dabledin tu pa maksud bro?

tu la sblm bli tu kena tanya dlu wiring cmna punya,samada plug n play ke tdk...

nk upload gmbr wiring keta ni slow plak tenet,so,sapa2 berminat wassap sya n sya hntr gmbr n detail trs...

nk pasang kat kete ape?
 

asdasdasd

Legendary Member
Joined
May 2, 2011
Messages
12,898
Reaction score
305
Points
136
aku boleh je, berapa kilo ganja nk COD nie?? roger2 la..
 

Mr Ozu

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2010
Messages
4,866
Reaction score
20
Points
25
sya skrg nak menaik taraf keta klasik dgn memasang dvd player...

brg yg nk dicod dvd player je...

sblm bli,kena pastikan player tu muat ke x dlu,n tanya jenis plug n play x,cos xnak leceh kena ptg wayar etc...

berminat wassap 0176677440

offer harga anda dlu...
sumer player sama saiz klu yg universal nih..n wyar komfem kne ptg smbung..
 

m13jump

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2006
Messages
2,854
Reaction score
9
Points
25
TT tak mintak seller wassap gambar player tu ke.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register