servis beli barang

  1. T

    To Sell Servis beli barang dari Indonesia

    sy ada buat serivce beli barang dari indonesia kiraan ikut actual weight dgn Vol weight ambil yang paling tinggi RM40/kg item sensitif dgn normal flat rate sama harga, pos ke semenanjung malaysia item tertakluk kepada courier boleh tanya2 dulu item ape nak beli kos upah 10% total cost...
  2. S

    Wanted Cari Org belikan barang di Kuala Terengganu

    as salam. Ada x org yg dekat kuala terengganu.. Saya nak pesan beli brg. Kalau sudi tlg.. Pm saya ya. Tq:D
  3. Duffayoi14

    Wanted Mencari warga cg yg boleh belikan brg online dari China

    salam, Pendekkan cerita, Aku nk beli bodykit keta kt tenet, brg kt china, Ni linknya, ada 2 org seller http://sisida.en.alibaba.com/product/523229450-0/Bodykit_For_2009_Up_Honda_City_LA_style_body_kits.html http://www.alibaba.com/product-gs/1092017335/bodykits_for_09_on_Honda_City.html...
  4. mohdashraf

    Wanted Tlg belikan dvd player dan cod area Gombak

    sya skrg nak menaik taraf keta klasik dgn memasang dvd player... brg yg nk dicod dvd player je... sblm bli,kena pastikan player tu muat ke x dlu,n tanya jenis plug n play x,cos xnak leceh kena ptg wayar etc...
  5. razzo

    Wanted Tread closed : Scuba fill station adapter for paintball tank

    Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe... Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan...
  6. mahir_tg

    Wanted Jam G Shock imitation grade AAA - servis beli barang china

    kalau sape2 nak g beli barang kat china...sy nak pesan beli jam gshock imitation grade AAA 1 kotak...besenya diorg jual 1 kotak ada 100 jam...apa2 PM sy yea...igt nak jual kat pasar malam..:D
  7. K

    Wanted Memerlukan khidmat cari barang dari china

    Salam, baru-baru ni keta mazda 3 kawan aku eksiden total loss.dia ada satu unit GPS yang still elok lagi dan dia bagi kat aku,tp takde cables.setelah mengkaji, GPS unit itu ternyata dari guangzhou,china(flyaudio). Jadi di sini kalo sapa2 boleh tolong aku cari kabel2 original dia dari guangzhou...
  8. J

    To Sell Kursus Sehari Beli Barang dari China

    Salam.lanun nak memperkenalkan 1 lagi peluang kat korang semua.. Baca dan paham betoi2.. Kami menyediakan KURSUS SEHARI untuk anda yang berminat untuk mengetahui produk-produk yang anda boleh bawak masuk ke MALAYSIA dari CHINA... Kami juga menyediakan perkhidmatan membawa anda semua yang...
  9. jebat05

    Wanted Mintak tolong belikan barang kat Jakarta

    assalamualaikum pembuka bicara... ada sape2 x kat dalam forum ni yg biasa pegi/beli barang kat jakarta? kot ada, saya nak mintak tolong belikan barang. Golok & sarung tongkat. kat sana memang murah. just untuk buat simpanan jer. kot ada, boleh la halo2 saya. tq :D
  10. apekehe

    To Sell Servis beli barang dari [email protected]@o.com, China

    [email protected]@o.com adalah website china yang mengandungi beribu jenis barang. Ianya berbahasa manderin dan hanya dijual kepada rakyat china. Kini anda boleh membeli di taobao.com dengan saya. Saya ada rakan yang akan membuat pembelian dan kumpul semua barang di wharehouse china dan menghantar...
  11. bujuk

    Wanted Servis beli barang dari China

    salam....nak tnye ni... ade sape2 supplier besr dr malaysia ni pegi china untuk amek barang dlm mase terdekt ni tak? nk tnye ckitla...:D:D:D ym ade kt sebelah kanan atas tu...mintk tolong eh..:)cgrock:)cgrock
  12. A

    To Sell Closed

    Service closed
Top
Log in Register