BTC USD 20,602.7 Gold USD 1,820.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Servis beli barang dari [email protected]@o.com, China

apekehe

Fun Poster
Messages
263
Joined
Nov 11, 2010
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
[email protected]@o.com adalah website china yang mengandungi beribu jenis barang.

Ianya berbahasa manderin dan hanya dijual kepada rakyat china.

Kini anda boleh membeli di taobao.com dengan saya.

Saya ada rakan yang akan membuat pembelian dan kumpul semua barang di wharehouse china dan menghantar ke Malaysia dengan harga yang standart dan berpatutan.

Buat sekarang hanya baju,seluar,kasut sahaja yang di uruskan.

*Formula*


Final Price (RM) = ([{((Item price + local posting (china)) * (service charge))*** currency exchange rate ] + International Shipping

contoh:

item price: rmb 100
local posting: rmb 10
service charge: 10% = 1.1
currency exchange rate = 0.735
International Shipping: RM 8 (flat rate)


Final Price = (Item price + local posting (china)) * 10% (service charge)+ RM 8
=[((rmb100+ rmb10)* 1.1)* 0.735] + RM 8
=[rmb 121* 0.735]+ RM 8
= RM 88.935 + RM 8
= RM 96.935 (jimat dan senang kira, sen di abaikan)
Final Price = RM 96.00

-Anda boleh guna google translater untuk terjemah www.taobao.com kepada bahasa melayu

-cara order:
1) item link :
2) kuantiti:
3) warna :
4) size

boleh email atau reply kat tread or PM



-Full Payment diperlukan sebelum barang diorder.

-Barang sampai dalam tempoh 1 hingga 2 Minggu lepas tutup order.

-Penerimaan barang: COD (seri kembangan, putrajaya) @ post (buyer paid)

-Saya tidak akan bertanggung jawab sekiranya barang tidak sama seperti dipaparkan,kualiti isu dan sebagainya. Risiko pembelian online ditanggung oleh pembeli.


Tutup Order batch #1 : 30/11/2010 (Closed)





Sebarang pertanyaan boleh email: [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

apekehe

Fun Poster
Messages
263
Joined
Nov 11, 2010
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
mcm-mcm ada: ni untuk cuci mata, tak kena bayar

T2XC8kXhNaXXXXXXXX_!!20057526.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=6996562380


ded3fca355bf4f1986c59f6bfd806537.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=3969259293


6978187605cbefb912c81d1128fcd4f6.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=7470564082


BigSize
DSCF9910.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=5804132128

T2IMFnXipbXXXXXXXX_!!440096251.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=7628686386

6ToTj.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=7919598020

DSC09382.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=4143173888

T2tBXsXchaXXXXXXXX_!!44841070.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=7682051760

T2xZdpXcpbXXXXXXXX_!!398213854.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=7791972072

T1RcRNXe8iXXa9.oE8_102150.jpg_310x310.jpg

http://item.taobao.com/item.htm?id=7792901404
 
Last edited:

apekehe

Fun Poster
Messages
263
Joined
Nov 11, 2010
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
kat taobao ni kena pandai pilih....ada copy ada ori...boleh tengok pic detail. dorang akan letak gambar sebenar. kalau nampak gambar pun semacam jer dan harga pun agak curiga of cource la fake.....

hope dapat membantu...
 

RyuVsKen

Junior Member
Messages
94
Joined
Oct 22, 2010
Messages
94
Reaction score
1
Points
11
apsal tulisan web tu garis tegak melintang je?... bahasa jepun ke bro?..


look.gif
 

Zul34

Super Active Member
Messages
6,959
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
15
Points
65
x fhm dia tulis apa, nk tgk hrga camane ?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register