To Sell Servis beli barang dari [email protected]@o.com, China

CG Sponsors




apekehe

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2010
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
[email protected]@o.com adalah website china yang mengandungi beribu jenis barang.

Ianya berbahasa manderin dan hanya dijual kepada rakyat china.

Kini anda boleh membeli di taobao.com dengan saya.

Saya ada rakan yang akan membuat pembelian dan kumpul semua barang di wharehouse china dan menghantar ke Malaysia dengan harga yang standart dan berpatutan.

Buat sekarang hanya baju,seluar,kasut sahaja yang di uruskan.

*Formula*


Final Price (RM) = ([{((Item price + local posting (china)) * (service charge))*** currency exchange rate ] + International Shipping

contoh:

item price: rmb 100
local posting: rmb 10
service charge: 10% = 1.1
currency exchange rate = 0.735
International Shipping: RM 8 (flat rate)


Final Price = (Item price + local posting (china)) * 10% (service charge)+ RM 8
=[((rmb100+ rmb10)* 1.1)* 0.735] + RM 8
=[rmb 121* 0.735]+ RM 8
= RM 88.935 + RM 8
= RM 96.935 (jimat dan senang kira, sen di abaikan)
Final Price = RM 96.00

-Anda boleh guna google translater untuk terjemah www.taobao.com kepada bahasa melayu

-cara order:
1) item link :
2) kuantiti:
3) warna :
4) size

boleh email atau reply kat tread or PM



-Full Payment diperlukan sebelum barang diorder.

-Barang sampai dalam tempoh 1 hingga 2 Minggu lepas tutup order.

-Penerimaan barang: COD (seri kembangan, putrajaya) @ post (buyer paid)

-Saya tidak akan bertanggung jawab sekiranya barang tidak sama seperti dipaparkan,kualiti isu dan sebagainya. Risiko pembelian online ditanggung oleh pembeli.


Tutup Order batch #1 : 30/11/2010 (Closed)





Sebarang pertanyaan boleh email: [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

apekehe

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2010
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
kat taobao ni kena pandai pilih....ada copy ada ori...boleh tengok pic detail. dorang akan letak gambar sebenar. kalau nampak gambar pun semacam jer dan harga pun agak curiga of cource la fake.....

hope dapat membantu...
 

RyuVsKen

Junior Member
Joined
Oct 22, 2010
Messages
94
Reaction score
1
Points
11
apsal tulisan web tu garis tegak melintang je?... bahasa jepun ke bro?..


 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
x fhm dia tulis apa, nk tgk hrga camane ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register