barang cina

  1. juragan85

    Wanted Sape supplier barang direct dari cina??

    As salam.. ada ke kt sini supplier yang ambik barang direct dari cina:-? nak tanya harga wallet dan purse.. kena dengan harga jalannn terusss.. 0193205756
  2. Duffayoi14

    Wanted Mencari warga cg yg boleh belikan brg online dari China

    salam, Pendekkan cerita, Aku nk beli bodykit keta kt tenet, brg kt china, Ni linknya, ada 2 org seller http://sisida.en.alibaba.com/product/523229450-0/Bodykit_For_2009_Up_Honda_City_LA_style_body_kits.html http://www.alibaba.com/product-gs/1092017335/bodykits_for_09_on_Honda_City.html...
  3. M

    To Sell Wholesale China Products

    Hi Saudara/ Saudari , Saya memborong produk produk dari China. Berminat , sila hubungi [email protected]
  4. M

    Wanted Products copy atau clon yang berkualiti

    saya minat nak beli barang barang clon atau copy yang berkualiti dari china atau tempat lain seperti korea.. barang barang seperti tablets,, smartphones dan lain lain lagi.. no mobile saya-- 0193629402
  5. mahir_tg

    Wanted Jam G Shock imitation grade AAA - servis beli barang china

    kalau sape2 nak g beli barang kat china...sy nak pesan beli jam gshock imitation grade AAA 1 kotak...besenya diorg jual 1 kotak ada 100 jam...apa2 PM sy yea...igt nak jual kat pasar malam..:D
  6. K

    Wanted Memerlukan khidmat cari barang dari china

    Salam, baru-baru ni keta mazda 3 kawan aku eksiden total loss.dia ada satu unit GPS yang still elok lagi dan dia bagi kat aku,tp takde cables.setelah mengkaji, GPS unit itu ternyata dari guangzhou,china(flyaudio). Jadi di sini kalo sapa2 boleh tolong aku cari kabel2 original dia dari guangzhou...
  7. J

    To Sell Kursus Sehari Beli Barang dari China

    Salam.lanun nak memperkenalkan 1 lagi peluang kat korang semua.. Baca dan paham betoi2.. Kami menyediakan KURSUS SEHARI untuk anda yang berminat untuk mengetahui produk-produk yang anda boleh bawak masuk ke MALAYSIA dari CHINA... Kami juga menyediakan perkhidmatan membawa anda semua yang...
  8. apekehe

    To Sell Servis beli barang dari [email protected]@o.com, China

    [email protected]@o.com adalah website china yang mengandungi beribu jenis barang. Ianya berbahasa manderin dan hanya dijual kepada rakyat china. Kini anda boleh membeli di taobao.com dengan saya. Saya ada rakan yang akan membuat pembelian dan kumpul semua barang di wharehouse china dan menghantar...
  9. bosol

    Wanted Supplier jam replika

    salam semua warga CG..sape ade lubang supplier jam replika..klu boleh nak gred AA dan AAA..sape tolong..hamba nak berniaga jam..
  10. bujuk

    Wanted Servis beli barang dari China

    salam....nak tnye ni... ade sape2 supplier besr dr malaysia ni pegi china untuk amek barang dlm mase terdekt ni tak? nk tnye ckitla...:D:D:D ym ade kt sebelah kanan atas tu...mintk tolong eh..:)cgrock:)cgrock
Top
Log in Register