BTC USD 68,763.4 Gold USD 2,358.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Servis Daftar Poligami Di Malaysia

Deenz Work

Active+ Member
Messages
2,617
Joined
Apr 5, 2013
Messages
2,617
Reaction score
20
Points
25
Assalamualaikum warga CG! Thread ni mungkin kontroversi sikit. :p

Malas nak cakap banyak, semua orang pun dah tau Poligami tu apa. Saya tawarkan servis utk sesiapa yg berminat nak Poligami di Malaysia. Tak perlu susah-susah nak ke Siam, kat pejabat agama di Malaysia pun boleh buat.

1. Utk yg baru nak berpoligami.
2. Yg dah berpoligami di Siam tapi tak tau macamana nak daftar kat Malaysia.
3. Yg dah buat proses pendaftaran poligami di Malaysia tapi stuck/pending kat pej. agama/Mahkamah.

In sya Allah kami boleh bantu utk selesaikan ketiga-tiga perkara di atas. Kami juga boleh bantu jika anda nak berpoligami dengan warga asing. Utk sebarang pertanyaan atau info lanjut, bolehlah Whatsapp Team Saya di nombor 016 719 4085. Kalau nak baca-baca dulu, boleh ke blog kami di SINI. Jangan tunggu lama-lama, grab selagi peluang masih dibuka! :cool:
 
Sponsored Post

Servis daftar nikah POLIGAMI! Utk yg dah nikah di Thailand dan ada Sijil Nikah Ori yg SAH tapi takut nak daftar di Malaysia sebab tak nak naik Mahkamah, takut isteri pertama tau, takut kena denda, takut jumpa Hakim, macam2 takut adaaa, moh pm atau terus contact di Whatsapp. Saya tolong uruskan sampai dapat Sijil Nikah Malaysia yg SAH! No sijil tipu-tipu! Saya sendiri uruskan direct di pej. agama. SEMUA negeri boleh mohon ye! Sijil Nikah + Kad Nikah in sya Allah akan dapat dlm sebulan. Kos yg berpatutan. Rasa tak yakin, meh jumpa depan depan samada di KL, Selangor, Ipoh atau Chemor. Sedia berkhidmat utk semua. :D:cool:
 
Servis daftar nikah POLIGAMI! Utk yg dah nikah di Thailand dan ada Sijil Nikah Ori yg SAH tapi takut nak daftar di Malaysia sebab tak nak naik Mahkamah, takut isteri pertama tau, takut kena denda, takut jumpa Hakim, macam2 takut adaaa, moh pm atau terus contact di Whatsapp. Saya tolong uruskan sampai dapat Sijil Nikah Malaysia yg SAH! No sijil tipu-tipu! Saya sendiri uruskan direct di pej. agama. SEMUA negeri boleh mohon ye! Sijil Nikah + Kad Nikah in sya Allah akan dapat dlm sebulan. Kos yg berpatutan. Rasa tak yakin, meh jumpa depan depan samada di KL, Selangor, Ipoh atau Chemor. Sedia berkhidmat utk semua. Nak tgk Sijil Nikah yg dah dapat kat client, boleh wasap ye. Terima kasih! :cool:

P.S Nk daftar nikah tak perlu suami isteri ya, salah sorang pun boleh.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register