BTC USD 48,214.2 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mintak tolong belikan barang kat Jakarta

jebat05

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2008
Messages
3,820
Reaction score
26
Points
30
assalamualaikum pembuka bicara...

ada sape2 x kat dalam forum ni yg biasa pegi/beli barang kat jakarta? kot ada, saya nak mintak tolong belikan barang. Golok & sarung tongkat. kat sana memang murah. just untuk buat simpanan jer. kot ada, boleh la halo2 saya. tq :D
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
assalamualaikum pembuka bicara...

ada sape2 x kat dalam forum ni yg biasa pegi/beli barang kat jakarta? kot ada, saya nak mintak tolong belikan barang. Golok & sarung tongkat. kat sana memang murah. just untuk buat simpanan jer. kot ada, boleh la halo2 saya. tq :D

kat sini tak ada ke? :-?
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
aku nak suh beli kan gak.. nati aku kasi upah :)
 

jebat05

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2008
Messages
3,820
Reaction score
26
Points
30
ni rupa barang yg nak dikirim beli.

golokipsi.png
- Golok IPSI

toya.jpg
- Toya @ Rotan Panjang+Sarung
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
Belikan aku jacket executive leather :)
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
ni rupa barang yg nak dikirim beli.

golokipsi.png
- Golok IPSI

toya.jpg
- Toya @ Rotan Panjang+Sarung

payah nak lepas airport nie #:-S tak try kat R&R apa tah yang menghala ke utara tu...lupa ler pulak ~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register