BTC USD 56,506.8 Gold USD 1,778.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Tread closed : Scuba fill station adapter for paintball tank

razzo

Active Member
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe...

Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan item tersebut utk sy... kos item dan poslaju sy boleh bank in anytime.. kos minyak/kopi O/roti canai, kwn2 bgtau je tp agak2 la bah.. hehe " jasa mu akan dikenang "...

closed >> tq shamputra yg membantu sy dptkan brg diatas..

Detail penjual seperti ini > http://www.mudah.my/li?ca=7_s&id=251752...

cntct sy >017 868 0234
 
Last edited:
Sponsored Post

razzo

Active Member
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
minta tlg gang cg kuantan, pahang ye...
jasa mu akan dikenang...
 

razzo

Active Member
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe...

Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan item tersebut utk sy... kos item dan poslaju sy boleh bank in anytime.. kos minyak/kopi O/roti canai, kwn2 bgtau je tp agak2 la bah.. hehe " jasa mu akan dikenang "...

Detail penjual seperti ini > http://www.mudah.my/li?ca=7_s&id=251752...

cntct sy >017 868 0234


alamat seller : jalan air putih, Kuantan, Pahang...
 

skafever69

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
4,427
Reaction score
20
Points
25
bro..
tunggu election boleh la tolong..
baru aku balik kuantan
 

razzo

Active Member
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe...

Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan item tersebut utk sy... kos item dan poslaju sy boleh bank in anytime.. kos minyak/kopi O/roti canai, kwn2 bgtau je tp agak2 la bah.. hehe " jasa mu akan dikenang "...

Detail penjual seperti ini > http://www.mudah.my/li?ca=7_s&id=251752...

cntct sy >017 868 0234

seller ada lg nak jual .. minta bantuan kwn2 di Kuantan ..
 

razzo

Active Member
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe...

Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan item tersebut utk sy... kos item dan poslaju sy boleh bank in anytime.. kos minyak/kopi O/roti canai, kwn2 bgtau je tp agak2 la bah.. hehe " jasa mu akan dikenang "...

Detail penjual seperti ini > http://www.mudah.my/li?ca=7_s&id=251752...

cntct sy >017 868 0234


minta bantuan geng cg Kuantan ...
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
tolong up untuk tt
 

shamputra

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,989
Reaction score
22
Points
25
nk suh tlg bila ni? isnin ni free. ape2 pm je lah...x jauh mana air putih tu...
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register