BTC USD 23,154.4 Gold USD 1,927.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Tread closed : Scuba fill station adapter for paintball tank

razzo

Active Member
Messages
2,114
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe...

Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan item tersebut utk sy... kos item dan poslaju sy boleh bank in anytime.. kos minyak/kopi O/roti canai, kwn2 bgtau je tp agak2 la bah.. hehe " jasa mu akan dikenang "...

closed >> tq shamputra yg membantu sy dptkan brg diatas..

Detail penjual seperti ini > http://www.mudah.my/li?ca=7_s&id=251752...

cntct sy >017 868 0234
 
Last edited:
Sponsored Post

razzo

Active Member
Messages
2,114
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe...

Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan item tersebut utk sy... kos item dan poslaju sy boleh bank in anytime.. kos minyak/kopi O/roti canai, kwn2 bgtau je tp agak2 la bah.. hehe " jasa mu akan dikenang "...

Detail penjual seperti ini > http://www.mudah.my/li?ca=7_s&id=251752...

cntct sy >017 868 0234


alamat seller : jalan air putih, Kuantan, Pahang...
 

razzo

Active Member
Messages
2,114
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe...

Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan item tersebut utk sy... kos item dan poslaju sy boleh bank in anytime.. kos minyak/kopi O/roti canai, kwn2 bgtau je tp agak2 la bah.. hehe " jasa mu akan dikenang "...

Detail penjual seperti ini > http://www.mudah.my/li?ca=7_s&id=251752...

cntct sy >017 868 0234

seller ada lg nak jual .. minta bantuan kwn2 di Kuantan ..
 

razzo

Active Member
Messages
2,114
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe...

Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan item tersebut utk sy... kos item dan poslaju sy boleh bank in anytime.. kos minyak/kopi O/roti canai, kwn2 bgtau je tp agak2 la bah.. hehe " jasa mu akan dikenang "...

Detail penjual seperti ini > http://www.mudah.my/li?ca=7_s&id=251752...

cntct sy >017 868 0234


minta bantuan geng cg Kuantan ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register