paintball

  1. skafever69

    Sukan paintball.. Nak tanya

    Assalam, Warga CG, ada sapa2 sini suka sukan paintball.. Ingat nak cari Mask seketul.. Aku ada tengok kat aliexpress, harga boleh tahan. tapi kena beli byk lak.. Kalau ramai yg minat dlm CG ni, nak beli topeng tu, leh la order skali kat alixpress.. tp kena cari la yg leh belikan melalui...
  2. skafever69

    Ask/Help Sukan paintball.. Nak tanya

    Assalam, Warga CG, ada sapa2 sini suka sukan paintball.. Ingat nak cari Mask seketul.. Aku ada tengok kat aliexpress, harga boleh tahan. tapi kena beli byk lak.. Kalau ramai yg minat dlm CG ni, nak beli topeng tu, leh la order skali kat alixpress.. tp kena cari la yg leh belikan melalui...
  3. razzo

    Wanted Tread closed : Scuba fill station adapter for paintball tank

    Alkisah mcm ni, sy nak beli 'Scuba fill station adapter for paintball tank' dari penjual Mudah.Com yg beralamat di Kuantan, Pahang.. Harga item tersebut ialah RM130 includ. poslaju. Klu dkt mudah.com ni faham2lah cod je yg safe... Sy brhrp ada lah kwn2 cg yg boleh bantu sy beli dan poslaju kan...
  4. H

    Wanted Tgh cari barang2 paintball yg murah2..

    Ada sape2 leh bgtau x, katne nk cr barang2 paintball yg murah2?. Aku ingat nk cr seluar n mask. :D
  5. razzo

    Wanted USED HPA Paintball Tank

    sy nk beli USED paintball HPA TANK... paintball player yg ada lebihan stok tangki HPA boleh pm sy... tq
  6. razzo

    Wanted Lens Tamron 17-50 f/2.8 non-vc (Canon mount) -SELESAI -

    pintball dh selesai.. ram / keyboard selesai.. updated today 28/3/2014 Jumaat ... SELESAI : (used) TaMRON 17-50 f/2.8 non-vc (canon mount) .. Deal hari ni .. 28/3/2014
Top
Log in Register