dvd player

  1. mrvx

    To Sell DVD VCD player built in tv 2nd

    Barang seperti dalam gambar dvd vcd mp3 divx jpeg, built in tv and radio Harga rm150 siap pos Berminat pm tepi
  2. mohdashraf

    Wanted Tlg belikan dvd player dan cod area Gombak

    sya skrg nak menaik taraf keta klasik dgn memasang dvd player... brg yg nk dicod dvd player je... sblm bli,kena pastikan player tu muat ke x dlu,n tanya jenis plug n play x,cos xnak leceh kena ptg wayar etc...
  3. K

    Perodua Alza dvd player (premium)

    Asslm warga cg...sy tgh mencari dvd/player alza (premium) 2nd hand yg maseh baik kondisinya. Nk beli 2nd hand je, klo ade warga cg yg mau tolak...:)cgrock Klo ade kasi pm yer. Terima kaseh
  4. elan

    Wanted Tv lcd, dvd/vcd/cd player, dvd recoder

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.... aku nak cari penjual yang ada menjual barang-barang dibawah, nak dapatkan sebutharga. barang-barang ni untuk pejabat/bahagian aku (kerajaan) di salah sebuah kementerian di putrajaya... aku nak pelawa sekiranya ada ahli cg ni yang ada menjual barang-barang...
  5. drzairie

    Wanted Flat screen tv

    assalam. Den nak tanya ngan semua forumer cg..adotak sesiapo bleh tolong den...den nak boli.. 1) 38 unit 19" / 21"flat screen tv ( tak kisah ap brand janji bukan china brands ) 2) 38 unit recordable dvd player. (sebarang brand tp bukan china made ) kalau ado sesiapo..boleh tolong den..den nak...
  6. dragon888

    To Sell Forex mentors dvd

    DVD COPY FOREX TRADING LEARN FROM THE EXPERTS IN DVD YOU ARE BIDDING ONE(1) DVD FOREX VIDEO TUTORIAL BY THE FOLLOWING AUTHORS: Forex Mentor by Peter R. Bain Tutorial CONTENTS OF FOREX TRADING EXPERTS DVD: CD DISC 1 * THE BASICS * MY SYSTEM IN A NUTSHELL * BAR PATTERNS * CHART FORMATIONS *...
Top
Log in Register