servis hantar barang

  1. thedoctor

    Wanted Mencari syarikat hantar barang dari Johan Setia ke Sandakan

    salam...sy mencari company yg boleh hantar brg...dr johan setia...nk hantar ke Sandakan.. set rim kereta skali tayar 4 helai.. yg boleh on sepantas mungkin time pkp ni... ctsi xdpt..amber katenye ade direct kontena ke Sandakan tp tggu penuh lambat la kot.. ke ade trusted runner yg boleh pos...
  2. mahir_tg

    To Sell Servis Transporter 4x4 | Murah!!!

    Assalamu'alaikum.. Saya menyediakan perkhidmatan angkat dan hantar barang menggunakan kereta jenis 4x4 ford ranger...harga bermula dari rm50..bergantung pada jarak kilometer.jika jauh,boleh adjust harga..base saya di kuala lumpur.Penghantaran boleh dibuat ke seluruh semenanjung Malaysia. Untuk...
  3. bujanglapok

    Wanted Nak Tumpang Barang dari Utara ke Selatan Tanahair

    Salam warga CG ada sesiapa yang sedang merancang perjalanan dari Utara (area Penang) ke Selatan (area Muar/Melaka/Seremban) dan kenderaan anda masih ada ruang kosong tak ? saya nak tumpang barang sikit (ambil dari area Penang) dan turunkan di melaka atau saya boleh pikap dari KL/Seremban)...
  4. adioz88

    Wanted Servis pergi JOHOR bawak barang balik PENANG kosong. Nak tumpang angkut barang

    Assalamualaikum . Saya perlukan lori yang travel ke Johor bawak barang tapi waktu balik kosong atau masih muat untuk tumpang barang pindah dari Johor ke Penang. PM atau hubungi saya 0124450704.urgent request.
  5. G-Trader

    Wanted Khidmat Hantar Barang

    Assalamualaikum.. Mencari khidmat hantar barang (lori) untuk angkut barang dari Kuantan ke Klang..sesiapa ada kenalan atau saudara yang ada buat khidmat ni boleh la maklum segera untuk nego harga..1 trip dah setel semua..Tq CG :)paid Wan - 0l2 967 6g44
  6. m0mo~

    Ask/Help Cara paling selamat,terbaik dan termurah pos barang 30kg

    salam, nak tanya warga cg.. apa cara terbaik untuk pos barang 30kg? dah tengok rate poslaju rm126 tak termasuk tax..huhu mohon pandangan dan cadangan warga cg yang berpengalaman..huhu ps; takmo pos melalui bas or train
  7. shahsya

    Wanted Servis Hantar Barang ke Booth Event (Setia Alam- PJ)

    Assalamualaikum .. Sesiapa mmg buat servis untuk menghantar barang boleh hubungi atau tinggalkan komen yer. Saya mencari company atau sesiapa yang buat servis hantar barang untuk ke tempat booth kami di PJ (kami dari Setia Alam). Van lebih baik. Sekiranya ada, sila tinggalkan komen anda dengan...
  8. blink_182

    Wanted Servis hantar barang dari Batu Caves ke Hentian Bas Putra

    Salam Ade org nk upah amik brg kt baru caves x 4guni besar.. Pick up 4guni then antar dgn bus kat hentian putra Hari isni ni Upah sila wasap 0179280221
  9. aminamin007

    [Pertanyaan] Standard Harga Pos Basikal

    Assalam,, kalau nak pos basikal, biasa berapa ye untuk harga untuk servis yang di caj,, n guna courier mana paling jimat n x menyusahkan cth:Poslaju, gdex, DHL, Skynet .. haha... harap ade yang dapat membantu.. :)cgrock:)cgrock
  10. eddie80

    Wanted Lori/Van Pengangkut Barang Dari Selangor - Ipoh pada 28 Disember 2013

    Seperti tajuk thread.. Saya mencari kot2 ada antara warga CG yg menyediakan servis pengangkutan dari KL-Ipoh pada esok hari.. Kalau ada, PM saya.. Detail barang ; Berat : 300kg.. Saiz : 1.5cbm Lokasi : Puchong- Ipoh
  11. FirdausCoway

    Wanted Servis bungkus barang dan hantar ke POS LAJU

    Salam, Saya ada barang yang saya perlu pos laju setiap hari. Masalahnya saya terlalu sibuk untuk ke pos office dan bungkus barang. Oleh itu. 1. saya akan letakkan barang saya kepada anda. 2. saya akan emailkan nama pelannggan saya dan alamat 3. anda poskan barang saya bagi pihak saya 4. saya...
  12. mohdashraf

    Wanted Servis cod area gombak,kl

    sya skrg nak menaik taraf keta klasik dgn memasang dvd player... brg yg nk dicod dvd player je... sblm bli,kena pastikan player tu muat ke x dlu,n tanya jenis plug n play x,cos xnak leceh kena ptg wayar etc...
  13. mohdashraf

    Wanted Tlg belikan dvd player dan cod area Gombak

    sya skrg nak menaik taraf keta klasik dgn memasang dvd player... brg yg nk dicod dvd player je... sblm bli,kena pastikan player tu muat ke x dlu,n tanya jenis plug n play x,cos xnak leceh kena ptg wayar etc...
  14. degaOne

    Wanted Nak hantar mesen ke Sarawak how ?

    Assalam .. Mesen tu mesen eskrem, berat 120kg . lebar 2kaki suku tinggi 3kaki. Saya xde pengalaman nak pos benda2 berat nih.. Nak guna kapal laut jer.. so ada yg kata kena kotakkan kayu dlu mesen tu.. ke mcmna? .. tambang plak mcmna .. tolooooong !! nak hantar ke sibu :((
  15. Qiqi Jalal

    To Sell Freelance Despatch

    Assalamualaikum~ kepada sesiapa yang memerlukan perkhidmatan despatch boleh la PM / call suami saya:D untuk perkhidmatan: 1. mengambil dan menghantar dokumen 2. membayar bil 3. pergi bank dan masukkan cek atau submit cek 4. matikan setem / pesuruhjaya sumpah (duit setem ditanggung syarikat)...
  16. A

    Wanted Pengusaha lori angkat barang di perlukan

    Salam warga CG, Saya ada nak ambil baja di Air Keroh, Melaka pada Jumaat 5/7 nanti..hantar ke Sedili, Johor..Baja ni packing dalam bag 25kg cantik2..xde bocor..kuantiti dalam 80bag gitu.. Ada mana2 transporter nak amik job ni tak? sila bagi quotation. 1) Charted Trip 2) Single trip (maksudnya...
  17. awiena

    Wanted Servis Hantar Barang2 Balik Ganu

    Salam....adik ipar perempuan dah tamat belajar di UTHM minggu ni...die nak hantar balik barang-barang dia sebab mak ayah jauh ..saya lak tak dapat cuti..ada sape sape leh tlg ker bagi no kompeni courier yang murah murah nak hantar by bulk balik ganu ni helllllpp:((:((:((:((
  18. arjunna

    Wanted Mencari perkhidmatan menghantar barang KK-Kuching

    salam warga CG.. saya perlukan kihdmat menghantar barang dari KK ke Kuching, berat barang dalam 6 ton.
  19. A

    Wanted Serivs ambil henfon aku di kaunter di KLIA dan bawa ke Singapore

    mintak tolong amikkan henfon aku yang tertinggal dari kaunter di KLIA, untuk dibawa ke singapore. aku dah mintak DHL/Fedex uruskan tapi macam2 pulak syaratnya.... nak kene bayar di mesia lah, kene ada msds lah, dsb....:((
  20. Irwan De Gea

    Wanted Perkidmatan Courier/hantar barang

    Salam buat warga CG.. Sya memerlukan perkidmatan currier.. Nak hantar brg dari Cheras ker Batu Pahat... Kalau ada saper2 ada buat bisnes nie... Mohon bantuan yer...
Top
Log in Register