BTC USD 56,885.5 Gold USD 1,832.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Qiqi Jalal

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2013
Messages
520
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum~

kepada sesiapa yang memerlukan perkhidmatan despatch boleh la PM / call suami saya:D

untuk perkhidmatan:

1. mengambil dan menghantar dokumen
2. membayar bil
3. pergi bank dan masukkan cek atau submit cek
4. matikan setem / pesuruhjaya sumpah (duit setem ditanggung syarikat)
6. mengambil dan menghantar bungkusan

dan lain-lain yang berkaitan~

buat masa skrg dia tgh buat freelance dgn law firm dkt subang. tapi boleh hantar mana2 lokasi area Klang Valley.

Charge berpatutan. boleh runding2 dulu. hehe

Lokasi kami di Gombak & Sentul. Boleh call bila2 masa. tapi jgn la call tgh mlm yaa:p

Sesiapa yg nak guna servis ni boleh call :

MUHAMMAD YUNUS BIN SULAIMAN
010-7734732 (Call/SMS)
017-6599929 (Whatsapp sahaja)


Thanks!:)cgrock
 
Sponsored Post

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,138
Reaction score
212
Points
123
despatch nie utuk personal ke company?
let say la suh renew roadtax, ley call TT?
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,766
Reaction score
7
Points
65
Ok gak service nie .gud luck tt
 

putrazan

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
3,359
Reaction score
10
Points
25
akhirnya ada jgak service ni kat cg.
ramai member2 buat mcm ni, senang sikit takde terikat sgt nak company tertentu.. bagus tt ni,semoga berjaya..
 

who_care

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2011
Messages
2,579
Reaction score
40
Points
40
Assalamualaikum~

kepada sesiapa yang memerlukan perkhidmatan despatch boleh la PM / call suami saya:D

untuk perkhidmatan:

1. mengambil dan menghantar dokumen
2. membayar bil
3. pergi bank dan masukkan cek atau submit cek
4. matikan setem / pesuruhjaya sumpah (duit setem ditanggung syarikat)
6. mengambil dan menghantar bungkusan

dan lain-lain yang berkaitan~

buat masa skrg dia tgh buat freelance dgn law firm dkt subang. tapi boleh hantar mana2 lokasi area Klang Valley.

Charge berpatutan. boleh runding2 dulu. hehe

Lokasi kami di Gombak & Sentul. Boleh call bila2 masa. tapi jgn la call tgh mlm yaa:p

Sesiapa yg nak guna servis ni boleh call :

MUHAMMAD YUNUS BIN SULAIMAN
010-7734732 (Call/SMS)
017-6599929 (Whatsapp sahaja)


Thanks!:)cgrock

mcm menarik bro...
nanti boleh partnership nie...hehe
 

Qiqi Jalal

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2013
Messages
520
Reaction score
0
Points
10
akhirnya ada jgak service ni kat cg.
ramai member2 buat mcm ni, senang sikit takde terikat sgt nak company tertentu.. bagus tt ni,semoga berjaya..

pelan2 kayuh bos. kumpul pengalaman. hehe. terima kasih atas doa:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register