BTC USD 57,445.6 Gold USD 1,815.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Servis bungkus barang dan hantar ke POS LAJU

FirdausCoway

Active Member
Joined
Dec 29, 2010
Messages
2,139
Reaction score
0
Points
20
Salam,

Saya ada barang yang saya perlu pos laju setiap hari.

Masalahnya saya terlalu sibuk untuk ke pos office dan bungkus barang.

Oleh itu.

1. saya akan letakkan barang saya kepada anda.
2. saya akan emailkan nama pelannggan saya dan alamat
3. anda poskan barang saya bagi pihak saya
4. saya akan bayar RM5.00 untuk setiap barang (kos pos laju saya tanggung la)

----

Average sehari 10 unit to 20 unit. So boleh dptkan income extra dari RM50 ke RM100 sehari.

Sesiapa berminat boleh whatsapp saya

FIRDAUS 018 279 9848

---

Saya duduk kota damansara. ade orang area sini lagi bagus. Saya perlukan orang yang komited dan hari hari pergi pos laju.
 
Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
PM barang ape,tp kat ganu bleh ke?hehe
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,953
Reaction score
744
Points
121
bahaya ni bos..barangan apa? kalau kerja untuk pos barang company..rasa ramai berminat.
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,623
Reaction score
21,173
Points
1,671
jjauh plak jb ni
 

vquad

Banned
Joined
Jan 25, 2010
Messages
2,644
Reaction score
39
Points
30
Salam,

Saya ada barang yang saya perlu pos laju setiap hari.

Masalahnya saya terlalu sibuk untuk ke pos office dan bungkus barang.

Oleh itu.

1. saya akan letakkan barang saya kepada anda.
2. saya akan emailkan nama pelannggan saya dan alamat
3. anda poskan barang saya bagi pihak saya
4. saya akan bayar RM5.00 untuk setiap barang (kos pos laju saya tanggung la)

----

Average sehari 10 unit to 20 unit. So boleh dptkan income extra dari RM50 ke RM100 sehari.

Sesiapa berminat boleh whatsapp saya

FIRDAUS 018 279 9848

---

Saya duduk kota damansara. ade orang area sini lagi bagus. Saya perlukan orang yang komited dan hari hari pergi pos laju.


jauh pulak saya bangi.. pos laju dekat sgt dekat rumah... lalu dpan tu hari2..
 

FirdausCoway

Active Member
Joined
Dec 29, 2010
Messages
2,139
Reaction score
0
Points
20
jauh pulak saya bangi.. pos laju dekat sgt dekat rumah... lalu dpan tu hari2..

bangi ok la..

sehari order ada dekat 10 to 20 botol. meningkat kepada 30 botol sehari.

aku nak orang yang sanggup dan komited. taknak delay delay.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register