BTC USD 56,742.3 Gold USD 1,824.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Runner JPJ perak

abb7997

Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
1,372
Reaction score
2
Points
25
hi semua.nak guna servis runner JPJ Perak sal nak beli no pendaftaran AKU.Sapa2 yg ada buat ke kenal ke sila PM ya..
 
Sponsored Post

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
hi semua.nak guna servis runner JPJ Perak sal nak beli no pendaftaran AKU.Sapa2 yg ada buat ke kenal ke sila PM ya..

Skang no plate apa tuan?

No plate x susah just pergi jpj terdekat dan isi borang tender.

Kalau abjad yg kita nak tu dah terlepas, just jumpa pegawai kat situ ckp kita nak beli no plate. Biasa yg da lepas tender harganya harga reserve.
 

abb7997

Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
1,372
Reaction score
2
Points
25
skg AJ? kot ..nak running no je plat AKU..masa xde nak gi sana
 

redz0ne

Active+ Member
Joined
Dec 18, 2012
Messages
3,421
Reaction score
6
Points
25
Cermin Gelap xlepas puspakom ada lobang x
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,135
Reaction score
26
Points
30
Nak AKU jer ker?? Nom belakang tak kesah apa2 ker ?
Kalu tak kesah apa2 nombor just pergi kaunter beli..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register