jpj

  1. notepad

    Tak perlu terburu-buru perbaharui lesen memandu, kena saman tanggung sendiri

    Tak perlu terburu-buru perbaharui lesen memandu, Orang ramai hadir bagi membuat urusan di kaunter Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) berikutan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) susulan penularan wabak Covid-19 di Jabatan Pengangkutan Jalan...
  2. dloanman

    JPJ buka kaunter mulai 29 April bagi kenderaan dagangan

    AGENDANASIONAL April 27, 2020 3:39 pm KUALA LUMPUR, 27 APRIL: Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) akan membuka perkhidmatan kaunternya bermula Rabu ini, khusus untuk urusan kenderaan perdagangan meliputi barangan, pelancongan dan perkhidmatan awam. JPJ dalam kenyataan hari ini berkata...
  3. L

    Wanted Nak Cari Runner Puspakom & JPJ Yang Boleh Kawtim Inspection Taxi

    Nak Cari Runner Puspakom and JPJ Yang Boleh Kawtim Inspection Taxi siapa ada kenal runner puspakom dan jpj sila whatsup or sms sya 0178256072 taxi sya dah 2 kali gagal inspection so kalau kali ketiga akan ke jpj so nak cuba lepas inspection kali ketiga mmg masalah mesin puspakom brake...
  4. mastered

    Wanted Servis renew road tax kereta seberang

    assalam... seperti tajuk diatas... sapa boleh renewkan roadtax ni?:):) tolong member renew kan... pm atau berhubung dgn saya :)cgrock
  5. A

    Wanted Runner JPJ perak

    hi semua.nak guna servis runner JPJ Perak sal nak beli no pendaftaran AKU.Sapa2 yg ada buat ke kenal ke sila PM ya..
  6. AMHFZ

    Wanted Mencari Runner JPJ Roadtax + insuran

    Seperti tajuk diatas. sy mencari runner jpj. xya gi puspakom. moto roadtax mati 2 tahun.. pm sy detail n caj.. Mencari di sekitar bangi/kajang/putrajaya. Moto : txr150 CC : 150cc tahun : 1997 roadtax mati 2 tahun.. kalau ada servis mcm ni, sila pm sy. :)cgrock
  7. SeeZ

    Wanted Runner untuk tukar nama motorsikal

    Sesiapa ada buat untuk tukar nama ni? Bape charge? utk motor je.. nak buat sendiri masa ada, tapi pembeli pulak xleh nak datang... ada cdgn or pndgn or sesapa nak offer? kalau jd,esk trus.. :D
  8. eboss

    Wanted Siapa Runner JPJ Seremban?

    Petang nie aku nak pi Nilai tengok 1 kereta kalau jadi nak kena guna khidmat RUNNER sana yang urus PUSPAKOM dan TUKAR NAMA serta lain-lain urusan kalau aku jadi ambil kereta tu. Sapa runner sana leh PM atau call aku segera. 0133197008 :D Kalau boleh aku nak WARGA CG :)cgrock Kasi job sikit :)paid
  9. zaimi2

    Wanted Lesen Kerete/Motor Gerenti Lulus

    Salam ade sapa 2 kat sini yang leh tlg confirm lulus KetE/mOTO P? saya dah ada L dan duduk di perak pm saya atau balas jer sini klu2 ada la...
  10. elmyda

    Wanted Perlukan Bantuan Mengenai JPJ

    selepas lebih 10 tahun menjadi pemandu kereta, akhirnya sy sangkut jgk dlm 1 roadblock JPJ pagi td di kawasan Kuala Kangsar. puncanya adalah cermin gelap original (bukan plactic tinted). jd sy telah diberikan 1 surat putih menyatakan bahawa sy perlu menghantar kenderaan sy utk pemeriksaan pd...
  11. aaril

    To Sell Part time servis lain2 atau urusan jpj

    KAMI membuat part time kerja (runner) urusan jpj&puspakom -urusan inspection -urusan tukar enjin kereta -tukar nama (jual beli) Caj dikenakan satu kereta RM350-RM450 (bergantung pada keadaan) Borang sume telah disediakan,cuma perlu sediakan salinan i/c dan perlu tandatangan borang.. :)paid...
Top
Log in Register