• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

Forex Chart

notepad
Reaction score
373

Profile posts Latest activity Postings Blog entries About

  • asssalamualikum...saya ada bli 3g repeater 2 set lg, hambik ko, masalahnya hanya digi sahaja yg dapat full bar 3g, H+, celcom duk mcm tu jugak, ada yg kata klu kat pedalaman ni celcom guna frequency 900Mz, btol ke, klu mcm tu memang tak dapat ler, barang bru jer sampai....klu celcom tak dapat sya nak let go murah2 jer, RM 300 siap pos, dua biji RM 600

    ada lagi ke?
    recommend saya VPN untuk ubuntu 12.04 - yang mungkin boleh menjimatkan bandwidth?
    Happy Birthday :)

    vimax sinrex vakoou originalextendersensaoilronado men gel wild-x pacak langitpheromaxpherolinspl supergelstud 100
    [img]
    salam TT..
    TT ada jual roti canai segera ke?
    RM4 10 kpg ker?
    lokasi b.pahat kat mana? Roti Bom segera ada tak?
    saya dok muar/pt.usop
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register