BTC USD 19,278.4 Gold USD 1,809.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Siapa Runner JPJ Seremban?

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Petang nie aku nak pi Nilai tengok 1 kereta kalau jadi nak kena guna khidmat RUNNER sana yang urus PUSPAKOM dan TUKAR NAMA serta lain-lain urusan kalau aku jadi ambil kereta tu.

Sapa runner sana leh PM atau call aku segera. 0133197008 :D

Kalau boleh aku nak WARGA CG :)cgrock Kasi job sikit :)paid
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
ok...aku dah dapat info..boleh urus sendiri kat puspakom & jpj bangi :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register