Wanted Siapa Runner JPJ Seremban?

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Petang nie aku nak pi Nilai tengok 1 kereta kalau jadi nak kena guna khidmat RUNNER sana yang urus PUSPAKOM dan TUKAR NAMA serta lain-lain urusan kalau aku jadi ambil kereta tu.

Sapa runner sana leh PM atau call aku segera. 0133197008 :D

Kalau boleh aku nak WARGA CG :)cgrock Kasi job sikit :)paid
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
ok...aku dah dapat info..boleh urus sendiri kat puspakom & jpj bangi :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register