puspakom

  1. L

    Wanted Nak Cari Runner Puspakom & JPJ Yang Boleh Kawtim Inspection Taxi

    Nak Cari Runner Puspakom and JPJ Yang Boleh Kawtim Inspection Taxi siapa ada kenal runner puspakom dan jpj sila whatsup or sms sya 0178256072 taxi sya dah 2 kali gagal inspection so kalau kali ketiga akan ke jpj so nak cuba lepas inspection kali ketiga mmg masalah mesin puspakom brake...
  2. epy

    Ask/Help Pertanyaan kepada kakitangan puspakom

    Salam...selamat sejahtera kepada semua warga CG...sy nak buat pertanyaan pada warga CG lau ada yang berkhidmat di puspakom... Saya ada sebuah kereta kancil bernamakan arwah mertua saya...la ni,kereta ni roadtax da out...jpj tak bagi renew roadtax lagi dan mereka suruh wat pemeriksaan untuk...
  3. M

    Wanted Runner puspakom utk area Johor Bahru

    Assalamualaikum, Saya nak cari runner puspakom bagi area Johor Bahru. * kereta utk tukar nama * cermin gelap original * baru tamat roadtax pd 1-Feb-2014 Kalau ada yg boleh berikan service, sila tinggalkan no phone utk saya hubungi. Thanks.
  4. eboss

    Wanted Siapa Runner JPJ Seremban?

    Petang nie aku nak pi Nilai tengok 1 kereta kalau jadi nak kena guna khidmat RUNNER sana yang urus PUSPAKOM dan TUKAR NAMA serta lain-lain urusan kalau aku jadi ambil kereta tu. Sapa runner sana leh PM atau call aku segera. 0133197008 :D Kalau boleh aku nak WARGA CG :)cgrock Kasi job sikit :)paid
Top
Log in Register