Wanted DAH SETEL - mintak tolong hantar barang ke Ipoh

CG Sponsors




jebat05

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2008
Messages
3,820
Reaction score
26
Points
30
salam...nak mintak tolong member2 CG yg akan bergerak ke ipoh malam ni atau esok. ada barang urgent nak hantar. nak hantar guna bas, x kena lak dengan jadual saya. nak pos, takut x sempat. buyer tu urgent nak guna. saya duk port dickson. kalau ada yg gerak dari selatan nak ke ipoh, molek sangat la tu. boleh jumpa kat tepi highway seremban PD-Seremban. harap dapat bantu. tq bebanyak.

hafiz - 013 2724862

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YG SUDI MEMBANTU DAN MEMBERI IDEA. MASALAH DAH SETEL. :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

Scorpions10

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2010
Messages
16,345
Reaction score
56
Points
120
better pegi je stesen bas..tgk bas mana yg nk ke ipoh..deal je dgn driver bas tu.bg upah mkn dgn duit rokok je..aku pnh buat mcm tu hntr brg dari s.alam ke kedah.
 

jebat05

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2008
Messages
3,820
Reaction score
26
Points
30
better pegi je stesen bas..tgk bas mana yg nk ke ipoh..deal je dgn driver bas tu.bg upah mkn dgn duit rokok je..aku pnh buat mcm tu hntr brg dari s.alam ke kedah.
buyer tu bg cadangan camtu gak tapi jadual bas tu x kena dgn jadual saya. kalau x silap, kul 9 malam ni.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register