courier service

  1. fuhrer_69

    Wanted Service Courier

    Aslmkm. Ada ke warga cg yang buat self cour service (motor) ke selatan malaysia? Cadang nak hantar motor ke melaka.
  2. A

    To Sell Servis Graphic Design Sekitar Melaka

    Salam sejahtera dan selamat pagi. Kami merupakan sebuah syarikat kecil beroperasi di Melaka yang menjalankan perniagaan berasaskan perkhidmatan multi-tasking pada harga yang berpatutan. antara perkhidmatan yang kami tawarkan adalah: - Advertising (Edar Flyers) - Graphic Designing - Web...
  3. B

    Wanted Servis hantar barang dari Jakarta ke Malaysia

    Assalamualaikum. Sy nak tye, company apa yg buat servis hantar barang dr Jakarta ke Malaysia? or ada kawan2 dkt CG yg buat servis ni. Kawan nak bawak masuk perfume yg dia tempah dari kilang dekat Jakarta. Mohon bantuan. mekasih :D
  4. Irwan De Gea

    Ask/Help Currier Perfume ke Labuan

    Salam warga CG... Sya ada satu masalah... Sya ada perfume kereta ( dlm botol )yg hendak di currier ke wilayah persekutuan labuan.. Tp, pejabat pos tak terima.. Sya pergi DHL pun tak terima... Atas alasan perfumes tak boleh.. Ada saper2 pernah currier perfumes ker sana tak?
  5. StaRz_V

    Wanted Mencari courier servis frozen food ke sabah dan sarawak

    Assalamualaikum.. Ada tak sesiapa di sini yang offer servis utk courier produk frozen ke Sabah dan Sarawak samada melalui jalan laut atau jalan udara. Atau boleh juga mana-mana yang ada pengalaman utk share sedikit sebanyak info berkenaan dgn penghantaran produk frozen ke sana. Produk lebih kpd...
  6. m0mo~

    Ask/Help Cara paling selamat,terbaik dan termurah pos barang 30kg

    salam, nak tanya warga cg.. apa cara terbaik untuk pos barang 30kg? dah tengok rate poslaju rm126 tak termasuk tax..huhu mohon pandangan dan cadangan warga cg yang berpengalaman..huhu ps; takmo pos melalui bas or train
  7. FirdausCoway

    Wanted Servis bungkus barang dan hantar ke POS LAJU

    Salam, Saya ada barang yang saya perlu pos laju setiap hari. Masalahnya saya terlalu sibuk untuk ke pos office dan bungkus barang. Oleh itu. 1. saya akan letakkan barang saya kepada anda. 2. saya akan emailkan nama pelannggan saya dan alamat 3. anda poskan barang saya bagi pihak saya 4. saya...
  8. K

    Wanted Mencari Syarikat Percetakan Yang Boleh Cetak Bil Data Pos

    salam/hi.. terus kepada point k.. saya sedang mencari syarikat cetak yang boleh mencetak bil2 cukai taksiran dan membuat servicer pos sekali bil tersebut.. segala data pemilik terdapat dalam soft copy kami.. kontrak dengan gomen.. kontrak lama akan tamat pada pertengahan disember 2013 ni...
  9. mohdashraf

    Wanted Servis cod area gombak,kl

    sya skrg nak menaik taraf keta klasik dgn memasang dvd player... brg yg nk dicod dvd player je... sblm bli,kena pastikan player tu muat ke x dlu,n tanya jenis plug n play x,cos xnak leceh kena ptg wayar etc...
  10. awiena

    Wanted Servis Hantar Barang2 Balik Ganu

    Salam....adik ipar perempuan dah tamat belajar di UTHM minggu ni...die nak hantar balik barang-barang dia sebab mak ayah jauh ..saya lak tak dapat cuti..ada sape sape leh tlg ker bagi no kompeni courier yang murah murah nak hantar by bulk balik ganu ni helllllpp:((:((:((:((
  11. Irwan De Gea

    Wanted Perkidmatan Courier/hantar barang

    Salam buat warga CG.. Sya memerlukan perkidmatan currier.. Nak hantar brg dari Cheras ker Batu Pahat... Kalau ada saper2 ada buat bisnes nie... Mohon bantuan yer...
  12. Molque

    Ask/Help Mencari syarikat courier yg murah untuk penghantaran ke sabah sarawak.

    ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA UTK WARGA CG. Sy ingin meminta pandangan kepada anda semua tentang syarikat penghantaran ke sebah sarawak.. dengan kos yg paling minima bagi satu penghantaran dlm satu masa..* Sebelum ini saya telah banyak bertanya kepada syarikat penghantaran .. rate...
  13. L

    To Sell Ingin Mencari Freelancer untuk Settlekan kerja2 anda?

    salam.. berikut adalah service yg saya tawarkan dgn harga yg berpatutan part time driver/ despatch service penghantaran doc settle hal bank ( membayaran bil and any related), jpj ( renew roadtax, lesen dan lain2), LHDN (surat kuasa wakil) or any related kerja yg kena Q kat kaunter...
  14. jebat05

    Wanted DAH SETEL - mintak tolong hantar barang ke Ipoh

    salam...nak mintak tolong member2 CG yg akan bergerak ke ipoh malam ni atau esok. ada barang urgent nak hantar. nak hantar guna bas, x kena lak dengan jadual saya. nak pos, takut x sempat. buyer tu urgent nak guna. saya duk port dickson. kalau ada yg gerak dari selatan nak ke ipoh, molek sangat...
  15. A

    To Sell Courier Service To KL and Kuantan on Weekend

    Salam warga CG, Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran barangan / dokumen dari Kuantan-KL pada hari Sabtu dan KL-Kuantan pada hari Ahad setiap minggu. Berminat PM me...
  16. asfrim

    Wanted Courier Bags

    Salam semua, nak tny sikit kalo tau mana i boleh dapat beli courier bags. poslaju kedekut nk bg and x semua cawangan ada. i was told kilang jer yg produce bags ni tp biasa la.. diaorg sure layan order yg puluh2 ribu pcs punya sajer. small timer bizwoman macam i ni xleh la nk order sbyk tu satu...
Top
Log in Register