BTC USD 49,132.5 Gold USD 1,784.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

asfrim

Fun Poster
Messages
501
Joined
Jul 2, 2008
Messages
501
Reaction score
0
Points
10
Salam semua,

nak tny sikit kalo tau mana i boleh dapat beli courier bags. poslaju kedekut nk bg and x semua cawangan ada. i was told kilang jer yg produce bags ni tp biasa la.. diaorg sure layan order yg puluh2 ribu pcs punya sajer. small timer bizwoman macam i ni xleh la nk order sbyk tu satu round. google punya google, satu dua co jer yg i jumpa kat msia. actually ada lg kot tp x reg online. ni yg diaorg offer. rasa ok ker rege ni?


We produce plain and printed courier bags.Our price as follow

Plain Courier Bag
Size: A3 12" x 18"
Quantity: 2,000pcs per box Minimum
Unit Price: RM 0.30 per piece + 0.03 10% Govt. Sales Tax = RM 0.33/pc

Printed Courier Bags
Size: A3 12" x 18"
Quantity:
10,000pcs for 1 colours RM 0.45/pc + 10% Govt. Sales Tax = RM 0.495/pc
20,000pcs for 2 colours RM 0.55/pc + 10% Govt. Sales Tax = RM 0.605/pc

kalo tau ada yg boleh supply dlm quantity yg sikit kindly let me know. yang size A3 ke atas. Tq in advance CGrians! :D
 
Sponsored Post

hiba86

Fun Poster
Messages
459
Joined
Aug 29, 2008
Messages
459
Reaction score
4
Points
15
Nak yg plain nyer or dh printed macam "Nationwide" tue???

Saayer boleh tlg tapi PM me dtails or just tepon sayer at 014-935-7422 (dd)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register