Masalah Langgan Celcom 1 Malaysia

CG Sponsors




ayah_ne

Active Member
Joined
Feb 17, 2009
Messages
2,100
Reaction score
5
Points
25
bump utk soalan sy
Buat lagi..kelmarin...kawan ambe ngamuk ngamuk...takleh nok sms ke 28882. Ngamuk die hehehe...2 hari kemudian dpt...

Utk kes tuan. Cek *124# kalu dia doh tolak jedit. Bulih on data...kalu tidak buatsms llagiiiii...

Hegehe 1mesia ni utk org org saba je....:))
 
Sponsored Post

rain93

Active+ Member
Joined
Apr 7, 2012
Messages
2,932
Reaction score
0
Points
20
tt tumpang utk soalan
SALAM KPD OTAI2 C1M..SY NAK TYA SATU MSLH NK LANGGAN INTERNET 1M NI..KALI PERTAMA NAK LANGGAN...
1.BROADBAND ACTIVATE
2.1MONTH
3.INTERNET YES
STAGE KE 3 CELCOM REPLY MESEJ MCM NI
"There is an open order for the service number, order cannot be created"

apa masalah jd mcm ni erk??
mtk tolong pd yg tahu
bro call 03-7202 6990 ... :)cgrock
 

keyrun arepeace

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2013
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
Buat lagi..kelmarin...kawan ambe ngamuk ngamuk...takleh nok sms ke 28882. Ngamuk die hehehe...2 hari kemudian dpt...

Utk kes tuan. Cek *124# kalu dia doh tolak jedit. Bulih on data...kalu tidak buatsms llagiiiii...

Hegehe 1mesia ni utk org org saba je....:))
krdt masih x bergerak...dh try byk kali..sbnrnya ni kes kwn sy..tp sy yg jual sim tu kat dia..haha:eek::eek::eek:
dr pagi td sapai ke ptg buat kat tab dia tp x berjaya ~X(~X(
 

matt87

Junior Member
Joined
Sep 25, 2011
Messages
63
Reaction score
0
Points
6
sama la..pagi ni buat tak berjaya...camna ni... =(
 

akzim aras

Freshie
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Sama dgn saya juga. Dah 3 keping jd error 'There is open order for the service number, order cannot be created' Call 1111 banyak pulak soalnya. Sampai sekarang blom solve
 

cbzurm10

Fun Poster
Joined
May 2, 2014
Messages
512
Reaction score
5
Points
15
check kredit bro..kalau dah tolak masih sama juga..kena pegi celcom branch
 

keyrun arepeace

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2013
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
Sama dgn saya juga. Dah 3 keping jd error 'There is open order for the service number, order cannot be created' Call 1111 banyak pulak soalnya. Sampai sekarang blom solve
mslh sy sma dgn bos...yg bos punya dh ok ke belum???
 

caklempong

Active Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,964
Reaction score
4
Points
25
dulu saya ada masalah dengan c1m..

c1m tu saya mnp dari digi..masalahnya takleh langgan celcom punya 1 tahun validity

saya ke center..minah tu suruh saya subcribe dan tunjuk error mesej tu..

pastu dia buat official report ke pusat dan bagi no report..dalam 3 jam...ok dah boleh langgan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register