Kes Nozzle pump minyak, Masalah selesai, telah di hubungi pihak stesen minyak

CG Sponsors




theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,457
Reaction score
479
Points
81
eerk ada juga ke kes org lupa cabut pump tu.
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,790
Reaction score
20,776
Points
1,661
gambar xde snap ke. nk jgk tgk benda tu tggal haha
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,064
Reaction score
338
Points
86
kalau aku..aku blame balik stesen minyak tu..kenapa staff tak check nozzel elok2 .. sepatutnya ada pemeriksaan berjadual.. tiaw staff tu.. kalo tetiba tersembor minyak pastu terbakar.. bahaya.. boley sue atas kecuaian pihak stesen dln menyediakan alatan yg selamat digunakan..
 

adie80

Active Member
Joined
May 10, 2012
Messages
1,414
Reaction score
103
Points
43
kalau aku..aku blame balik stesen minyak tu..kenapa staff tak check nozzel elok2 .. sepatutnya ada pemeriksaan berjadual.. tiaw staff tu.. kalo tetiba tersembor minyak pastu terbakar.. bahaya.. boley sue atas kecuaian pihak stesen dln menyediakan alatan yg selamat digunakan..
Aik..pelik pula jalan cerita tuan berbanding cerita asal:-?
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,908
Reaction score
212
Points
73
Pada aku call ower.. Lepas tu tanya kene byr ke tak.. Klau byr sikit2 bole le.. Sbb contoh dia Klau ko punya barang org rosakkan..ko rasa mcm mane.. Pendapat aku lah
yg ni aku setuju, bukan nak backup stesen minyak tu..konsep dia kita guna brg org pastu x sengaja rosak byr la ckit..tp lam kes ni bg aku x patut mitak smpai 400..
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,830
Reaction score
678
Points
111
yg ni aku setuju, bukan nak backup stesen minyak tu..konsep dia kita guna brg org pastu x sengaja rosak byr la ckit..tp lam kes ni bg aku x patut mitak smpai 400..
Masalah diakhirnya ia tak mahu ambil dah duit, bila saya bercakap nga kawan saya. Awalnya beria dok tanya dlm wallet ada berapa, last kata tak perlu.
 

waepy

Active+ Member
Joined
Sep 9, 2011
Messages
4,619
Reaction score
337
Points
51
entahlah, kalau mudah nak pasang, kenapa bukan TT jer yg tolong pasangkan...
ada insurans, tp proses nak claim insurans tu mudah ke?
byk sgt fikir nie, sampai lupa nak cabut nozzle...
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,327
Reaction score
2,062
Points
141
masa tu, tak terfikir, ada yg dok isi minyak tengok. Cuma dia dok tekan suruh bayar, paling kurang harga lama RM150. Upah org mai pasang, saya kata bukan rosak pun, ia tertanggal ajer. Cuma last teringat kawan ajer, saya kata sekejap nak call kawan. Bila selesai call kawan, saya nak hulur RM20, dia tak jadi ambil. Bila saya kata kes tertanggal mcm ni, bukan tak perlu bayar ke? sbb ia dah di insurance. Terus ia tak jadi ambil. Pastu buat2 bercakap nga phone dgn supervisor dia.
wallahualam lah TT.....

harap setel secara elok lah....
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
612
Points
161
Cubaan nak per*****kan pengguna.
Yelah kita pengguna pun kdg kdg taktau nak buat apa kalau kes camni.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register