Teksi cas RM25 dari KLSentral ke JKR Malaysia - aku kena tipu ke?

Recommended Brokers


Sponsored Post

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
15,298
Reaction score
950
Points
166
kelakar..

x reti guna apps tapi pandai pulak tulis and reply kat forum :D
Hamba masih guna nokia110 & laptop lenovo t500 yg cabuk utk online wahai tuan yg bijak bistari
 
Last edited:

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,574
Reaction score
845
Points
71
industri teksi kecundang pasal rata2 ramai yg tak puas hati dengan servis diorang,
cas mahal, cas tipu, tak pakai meter, driver gengster dan mcm2 lagi komplen.

dalam dunia perlancongan pun malaysia terkenal dengan teksi penipu.
so kalau TT rasa kene tipu ke ape ke.. mmg bukan benda baru

so kalau tak guna grab, mmg nasib lah.

aku pakai grab, lepas tu guna kredit topup,
tambang jadi murah
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,737
Reaction score
483
Points
131
aku rasa harga tu melampau dan menipu,teksi nak cari nafkah anak bini kena tipu orang lain dulu baru bawak balik duit tak berkat,ni mcm mencuri la namanya...

kalau turun masjid jamek,jalan dlm 500 meter dah sampai...kalau turun Sogo,pergi Komuter Bank Negara pun boleh...ada jalan shortcut pergi sana...

Sebelum tu,sekitar laluan nak jalan tu ada restoren,boleh makan roti banjir...meehoon goreng,nasi goreng mamak,roti nan tandoori,nasi kandar Ibrahimshah...
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
15,298
Reaction score
950
Points
166
aku rasa harga tu melampau dan menipu,teksi nak cari nafkah anak bini kena tipu orang lain dulu baru bawak balik duit tak berkat,ni mcm mencuri la namanya...

kalau turun masjid jamek,jalan dlm 500 meter dah sampai...kalau turun Sogo,pergi Komuter Bank Negara pun boleh...ada jalan shortcut pergi sana...

Sebelum tu,sekitar laluan nak jalan tu ada restoren,boleh makan roti banjir...meehoon goreng,nasi goreng mamak,roti nan tandoori,nasi kandar Ibrahimshah...
uhhh tq jang, bab makan tu membuatkan den nk try laluan yg ekau rekomen pulak ekekekekekkeke:))
 

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,978
Reaction score
1,439
Points
141
terbukti disembelihnya TT..

___

semasa pulang ke rumah.. driver teksi tu ckp.. rezeki anak2.. :D

terbukti disini ada yg rezeki kita..

ada yg bukan rezeki kita..

___

namun menipu dlm mencari rezeki xda barakahnya disisi orang islam..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register