Teksi cas RM25 dari KLSentral ke JKR Malaysia - aku kena tipu ke?

CG Sponsors




Sponsored Post

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
22,204
Reaction score
1,661
Points
206
kelakar..

x reti guna apps tapi pandai pulak tulis and reply kat forum :D
Hamba masih guna nokia110 & laptop lenovo t500 yg cabuk utk online wahai tuan yg bijak bistari
 
Last edited:

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,879
Reaction score
1,637
Points
101
industri teksi kecundang pasal rata2 ramai yg tak puas hati dengan servis diorang,
cas mahal, cas tipu, tak pakai meter, driver gengster dan mcm2 lagi komplen.

dalam dunia perlancongan pun malaysia terkenal dengan teksi penipu.
so kalau TT rasa kene tipu ke ape ke.. mmg bukan benda baru

so kalau tak guna grab, mmg nasib lah.

aku pakai grab, lepas tu guna kredit topup,
tambang jadi murah
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,129
Reaction score
583
Points
161
aku rasa harga tu melampau dan menipu,teksi nak cari nafkah anak bini kena tipu orang lain dulu baru bawak balik duit tak berkat,ni mcm mencuri la namanya...

kalau turun masjid jamek,jalan dlm 500 meter dah sampai...kalau turun Sogo,pergi Komuter Bank Negara pun boleh...ada jalan shortcut pergi sana...

Sebelum tu,sekitar laluan nak jalan tu ada restoren,boleh makan roti banjir...meehoon goreng,nasi goreng mamak,roti nan tandoori,nasi kandar Ibrahimshah...
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
22,204
Reaction score
1,661
Points
206
aku rasa harga tu melampau dan menipu,teksi nak cari nafkah anak bini kena tipu orang lain dulu baru bawak balik duit tak berkat,ni mcm mencuri la namanya...

kalau turun masjid jamek,jalan dlm 500 meter dah sampai...kalau turun Sogo,pergi Komuter Bank Negara pun boleh...ada jalan shortcut pergi sana...

Sebelum tu,sekitar laluan nak jalan tu ada restoren,boleh makan roti banjir...meehoon goreng,nasi goreng mamak,roti nan tandoori,nasi kandar Ibrahimshah...
uhhh tq jang, bab makan tu membuatkan den nk try laluan yg ekau rekomen pulak ekekekekekkeke:))
 

mohdnor

Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
2,140
Reaction score
80
Points
30
tengok gak tt
klu jalan jem atau lama kat traffic light mungkin harga tu la
tapi klu x jem dalam 15 reasonable
 

mohdnor

Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
2,140
Reaction score
80
Points
30
maksud tt kat jkr kat jalan sultan salahuddin kan?
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,422
Reaction score
2,232
Points
191
terbukti disembelihnya TT..

___

semasa pulang ke rumah.. driver teksi tu ckp.. rezeki anak2.. :D

terbukti disini ada yg rezeki kita..

ada yg bukan rezeki kita..

___

namun menipu dlm mencari rezeki xda barakahnya disisi orang islam..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register