Teksi cas RM25 dari KLSentral ke JKR Malaysia - aku kena tipu ke?

CG Sponsors




P_M_L

Active Member
Joined
Apr 8, 2009
Messages
2,456
Reaction score
41
Points
30
redho je la bang.. kalau naik grab dalam 12 ringgit bukan waktu puncak
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,188
Reaction score
1,533
Points
596
Zaman lani merata paw hati hati la
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
16,472
Reaction score
1,110
Points
206
Patut naik komuter je...turun bank negara..lps tu jln kaki sikit..rm50 lps makan kfc..:D
btul tu bro, den dh tgk gugelmap raso2 mcm dekat ajo bank negara ke JKRM, tapi sbb time tu nk kejor maso sblm kaunter tutup 1pm jadi topaksolah naik teksi si tambi yg lahabau ekekeekkeke:))
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,809
Reaction score
20,778
Points
1,661
mmg gitu la harga die. even pakai meter pun. meter mcm temberang
 

ooz

Active+ Member
Joined
May 24, 2008
Messages
2,762
Reaction score
282
Points
41
aiyo bro... rm30 burn baik makan nandos.. hehe
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,831
Reaction score
678
Points
111
tt ni rare, bangla balik kerja jual sayur pun pakai grab. mereka pun dah tak pakai teksi.
 

jackstan

Active Member
Joined
Aug 14, 2011
Messages
1,745
Reaction score
77
Points
40
JKR sultan salahuddin ko? Boleh juga naik komuter semula pastu turun bank negara.. Tapi kena jalan sikit lah dalam 10 minit.. Boleh lah turun 10 kilo..kekeke..modal x sampai rm5..
 
Last edited:

John Nawi

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
5,023
Reaction score
141
Points
83
naik teksi dari kl sentral mmg mahal.. org yg jrg2 atau urgent je yg akn guna teksi dari kl sentral tu.. btw tt, 3310 dah boleh install grab dah.. dial *#0000* .. pastu tgk detail kat situ.. haha
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
16,472
Reaction score
1,110
Points
206
JKR sultan salahuddin ko? Boleh juga naik komuter semula pastu turun bank negara.. Tapi kena jalan sikit lah dalam 10 minit.. Boleh lah turun 10 kilo..kekeke..modal x sampai rm5..
betul bro, lps ni klu ado urusan laie di jkr den akan naik kmuter turun di bank negara & jln kaki ajo:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register