Teksi cas RM25 dari KLSentral ke JKR Malaysia - aku kena tipu ke?

Recommended Brokers


Latest Threads

P_M_L

Active Member
Joined
Apr 8, 2009
Messages
2,443
Reaction score
38
Points
30
redho je la bang.. kalau naik grab dalam 12 ringgit bukan waktu puncak
 
Sponsored Post

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
14,966
Reaction score
907
Points
166
Patut naik komuter je...turun bank negara..lps tu jln kaki sikit..rm50 lps makan kfc..:D
btul tu bro, den dh tgk gugelmap raso2 mcm dekat ajo bank negara ke JKRM, tapi sbb time tu nk kejor maso sblm kaunter tutup 1pm jadi topaksolah naik teksi si tambi yg lahabau ekekeekkeke:))
 

ooz

Active+ Member
Joined
May 24, 2008
Messages
2,748
Reaction score
279
Points
41
aiyo bro... rm30 burn baik makan nandos.. hehe
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,681
Reaction score
638
Points
111
tt ni rare, bangla balik kerja jual sayur pun pakai grab. mereka pun dah tak pakai teksi.
 

jackstan

Active Member
Joined
Aug 14, 2011
Messages
1,745
Reaction score
76
Points
30
JKR sultan salahuddin ko? Boleh juga naik komuter semula pastu turun bank negara.. Tapi kena jalan sikit lah dalam 10 minit.. Boleh lah turun 10 kilo..kekeke..modal x sampai rm5..
 
Last edited:

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,824
Reaction score
98
Points
30
naik teksi dari kl sentral mmg mahal.. org yg jrg2 atau urgent je yg akn guna teksi dari kl sentral tu.. btw tt, 3310 dah boleh install grab dah.. dial *#0000* .. pastu tgk detail kat situ.. haha
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
14,966
Reaction score
907
Points
166
JKR sultan salahuddin ko? Boleh juga naik komuter semula pastu turun bank negara.. Tapi kena jalan sikit lah dalam 10 minit.. Boleh lah turun 10 kilo..kekeke..modal x sampai rm5..
betul bro, lps ni klu ado urusan laie di jkr den akan naik kmuter turun di bank negara & jln kaki ajo:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register