Kes Nozzle pump minyak, Masalah selesai, telah di hubungi pihak stesen minyak

CG Sponsors




GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
27,341
Reaction score
679
Points
171
benda mcm ni bagi aku betul TT buat.. lain company lain SOP.. shell ni ketat sikit syarat dia. bukan suke2 gitu2 je.. leh direct report ke shell malaysia klu ada benda yg tak betul..
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,281
Reaction score
20,824
Points
1,661
ada kes sampai melimpah keluar. baca komen cik ni kt fb, staf sume buat b0d0 je xnak tutup minyak. maybe xtau. last bangla yg tolong
NOZZLE TERCABUT....melimpah...
Petronas Sungai Sembilang,,Jeram.

 

miezanq

Active Member
Joined
Dec 27, 2011
Messages
1,023
Reaction score
9
Points
30
ada kes sampai melimpah keluar. baca komen cik ni kt fb, staf sume buat b0d0 je xnak tutup minyak. maybe xtau. last bangla yg tolong
kalo kne cmni, terus tekan je button emergency stop kt pam tu.. bia melimpah cmni bahaya woo..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register