• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Forex Chart

jaih
Reaction score
205

Profile posts Latest activity Postings About

  • Tq tuan fendy..
    kalu dah cecah RM500
    jadi tukun jaa laa phone nih..
    wat alarm clock..
    BTW tq for reply
    update:

    make sure matikan phone segera. pastu simpan dan kambus phone dlm bekas beras selama 2 minggu untuk hasil yang memuaskan. asingkan battery dlm process ini. suspek internal parts dah oxidise sebab air. nak tukar internal parts especially motherboard mmg mahal. RM500 tukar and service. RM500 x termasuk internal parts yg lain. saya x suggest untuk replace.
    suspek ada parts dah oxidise especially to motherboard tu. phone tu kene betul2 kering baru guna semula. saya sarankan off phone tu. simpan dan kambus dalam bekas beras selama 2 minggu untuk hasil yang memuaskan. asingkan batteri pada masa nie. then baru hantar phone pada saya untuk saya check and service (barang x perlu tukar). saya cuba service sahaja for RM50.

    kalau nak tukar motherboard mahal RM500, nak ker?
    Salam masta, :cool:

    Minta untuk vote anak ceq AHMAD NAUFAL..

    Terkini: [AYUH VOTE "AHMAD NAUFAL" SEMAKSIMA MUNGKIN...DASHENA (BABY INDIA) TELAH MENDAHULUI NAUFAL ...:-SS :((]

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook...klik OKAY sekali lagi untuk step seterusnya...

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG, iaitu gambar no.2 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!" :)paid

    HARGA KASUT PEREMPUAN dan LELAKI:
    (RETAIL PRICE)
    Model
    1110 : RM139
    6110 : RM139
    Model
    1021 : RM150
    6022 : RM150
    1013 : RM150
    6013 : RM150
    4013 : RM150
    6019 : RM150
    Model
    Selain diatas : RM159

    Margin adalah seperti berikut:
    (Agent Price)
    Courier: 25% (kalau lebih 50 pasang courier FOC)
    COD : 30%

    Resit untuk nurses claim Kami Akan Provide mengikut bilangan kasut. totally approved by KKM
    salam Tuan Jaih

    Saya berminat nak belajar TBST ni...
    Boleh sekiranya kongsikan sedikit nota TBST untuk saya mulakan pemahaman saya...

    Terima Kasih..

    email saya: [email protected]
    Happy Birthday :)

    vimax sinrex vakoou originalextendersensaoilronado men gel wild-x pacak langitpheromaxpherolinspl supergelstud 100
    [img]
    salam bro jaih..dok mano bea..?kawe suko bena aquarium tu...xdop sapo buleh guide..bulih tolong dop? nk thu brg2 dio ade jual mano,care starting,klau boleh nk set yg diy n cheap
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register