BTC USD 62,816.2 Gold USD 1,761.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ONEXOX - telco yg dikatakan patuh syariah rupanya pemakan duit haram no 1

AbdulFakar

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2019
Messages
232
Reaction score
36
Points
30
data plan tak aktif = line tak aktif ?

apa benda la. telco lain cuma perlu ada validity. tak perlu subscribe data lg

kerajaan kasi kau free kau bole simpan jual utk customer.
 
Sponsored Post

AbdulFakar

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2019
Messages
232
Reaction score
36
Points
30
59MYEX.png

bagi data free tapi validity expire kena scam juga

telco lain topup je dapat validity. kredit masih ada sampai expire
onexox kena subscribe data. kredit kena tolak
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,506
Reaction score
21,172
Points
1,671
leceh ari2 nak kena redeem. nk tggu sms pngesahan la
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
12,441
Reaction score
2,796
Points
201
kita guna perkhidmatan diorang..
dan kita bayar..
klo x suka leh terminate je simcard tu..
beli la simcard celcom..

pkai xox nih kaedah season pass jimat..
so langgan data season pass utk sebulan..
n then redem je lah 1 GB sehari..

btw aku pkai 2 sim..
actually xox nih utk time² simcard first problem..
backup sim.. sesuai dgn tujuan..

benda nih pilihan..
kita x suka..
kita terminate..
 

phatboyz71

Junior Member
Joined
Jul 3, 2013
Messages
55
Reaction score
0
Points
6
Cite dia mana2 telco pon susah nak beli topup skang. mana nak beli wei?
 

muzani

Active Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
1,172
Reaction score
117
Points
43
actually just subscribe 500mb untuk monthly... settle.. hari2 dia auto renew 1gb dan tak tolak kuota kita...( siang lah)
Husnuzon .. Wallahualam
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
26,298
Reaction score
3,816
Points
236
DiGi sejak PKP 1GB tu ari2 otomatik masuk, tapi x pernah guna pun hahahaha .. duk rumah pakai UniFI je
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register