Kes Nozzle pump minyak, Masalah selesai, telah di hubungi pihak stesen minyak

Recommended Brokers


Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,692
Reaction score
640
Points
111
Masalah selesai, pihak stesen minyak telah hubungi.
 
Last edited:
Sponsored Post

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
3,981
Reaction score
248
Points
33
Dah kata bemda tu insuran cover ok la..

Report polis utk dia perlu utk claim apa2...

Kita balik tido dengan aman ja la
 

numanuma

Active Member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
1,705
Reaction score
91
Points
30
Usah risau sgt, bukan jenayah
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,692
Reaction score
640
Points
111
nanti aku tanya abang ipar aku yang ada stesen minyak..
tanya bro, kawan sy ni, bapanya dulu urus stesen minyak. Takut dulu lain, skrg lain, masalah ia tertanggal, saya tengok lubang tertanggal tu, boleh tekan masuk balik. ada clip...tak tahu laa rumit kaa mcm mana.
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
21,605
Reaction score
2,292
Points
191
tanya bro, kawan sy ni, bapanya dulu urus stesen minyak. Takut dulu lain, skrg lain, masalah ia tertanggal, saya tengok lubang tertanggal tu, boleh tekan masuk balik. ada clip...tak tahu laa rumit kaa mcm mana.
ipar aku owner stesen petron..

xtau laa sama ke x mechanism kat nozel tu sama ke x..

aku bley bantu dari segi maklumat customers kena tanggung ke tak tu je laa..
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,692
Reaction score
640
Points
111
ipar aku owner stesen petron..

xtau laa sama ke x mechanism kat nozel tu sama ke x..

aku bley bantu dari segi maklumat customers kena tanggung ke tak tu je laa..
Ok terima kasih. Ia bukan patah apa, ia mcm ada clip. Mcm kita kita nak tanggalkan pump angin bengkel.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register