BTC USD 43,090.4 Gold USD 1,817.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kena tipu dengan Agoda

Status
Not open for further replies.

ariz87

Fun Poster
Messages
623
Joined
Sep 22, 2011
Messages
623
Reaction score
2
Points
15
ramai dah kaki sembang kat sini.. lama x bukak.. hahaha.. susah la jenis kaki sembang dia je betol.. bende ni libat duit.. mmg la takde plak aku ckp aku x salah.. mmg salah aku jugak.. sekurang2nya ade kan budibicara.. korang semua kaya lain la.. susah nk bincang dgn kaki kaya ni x kisah duit byk.. burn pon ape de hal.. aku ni 100 kene scam pon habis semua aku viralkan nk blk duit titik peluh aku..

takpelah.. aku pos sini pon sebenarnya nk bincangkan "klu ada cara lain" dpt membantu.. ok.. terima kasih semua kaki sembang..

admin tutup jelah pos ni.. bkn membantu pon.. sembang je lebih
 
Sponsored Post

bebird

Super Active Member
Messages
5,370
Joined
Dec 18, 2008
Messages
5,370
Reaction score
142
Points
73
ramai dah kaki sembang kat sini.. lama x bukak.. hahaha.. susah la jenis kaki sembang dia je betol.. bende ni libat duit.. mmg la takde plak aku ckp aku x salah.. mmg salah aku jugak.. sekurang2nya ade kan budibicara.. korang semua kaya lain la.. susah nk bincang dgn kaki kaya ni x kisah duit byk.. burn pon ape de hal.. aku ni 100 kene scam pon habis semua aku viralkan nk blk duit titik peluh aku..

takpelah.. aku pos sini pon sebenarnya nk bincangkan "klu ada cara lain" dpt membantu.. ok.. terima kasih semua kaki sembang..

admin tutup jelah pos ni.. bkn membantu pon.. sembang je lebih


pandangan aku.. bro tak kene scam pun..

cuma bro terlepas pandang T&C...

budi bicara ni susah sikit.. lagi2 bila ada T&C..

kalau beli brg kt tesco pun.. kalau dah bagitau kt resit tempoh refund 7hari.... lebih dari tu... jgn harap la ada budibicara nak refund...


kami kt sini kaki sembang je... aku pun lama dah tak buka cg...
 

stuck

Active+ Member
Messages
4,373
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,373
Reaction score
219
Points
33
ramai dah kaki sembang kat sini.. lama x bukak.. hahaha.. susah la jenis kaki sembang dia je betol.. bende ni libat duit.. mmg la takde plak aku ckp aku x salah.. mmg salah aku jugak.. sekurang2nya ade kan budibicara.. korang semua kaya lain la.. susah nk bincang dgn kaki kaya ni x kisah duit byk.. burn pon ape de hal.. aku ni 100 kene scam pon habis semua aku viralkan nk blk duit titik peluh aku..

takpelah.. aku pos sini pon sebenarnya nk bincangkan "klu ada cara lain" dpt membantu.. ok.. terima kasih semua kaki sembang..

admin tutup jelah pos ni.. bkn membantu pon.. sembang je lebih
semua benda libatkan duit dan x semua kaki sembang kat sini, benda ni mmg atas budi bicara tp kalau dh term n condition diorg refer xde dh budi bicara tu.... bkn nk ckp smua kaya dan byk duit kat sini, pengajarannya kat sini tt kena baca dulu ramai org malas membaca sebab tu benda mcm ni terjadi, nak viral pun x guna mmg xde cara utk tt dptkan duit tu blk.....
 

soul333

Fun Poster
Messages
615
Joined
Jun 14, 2009
Messages
615
Reaction score
29
Points
30
book hotel kat agoda >tak baca t&c > mintak refund xdpt > bukak thread kene :(scam agoda > kene tembak dgn forumer> pastu kate forumer lain kaki sembang

:eek::eek::sleep:
 

TamingSari

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,495
Paid Membership
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,495
Reaction score
162
Points
138
mungkin kot...tapi biasa kalau aku nak cancel aku call customer service malaysia tu...
lama tak dengar berita pasal ko...sihat ke?? masih dengan fbs???

boss VVIP, agoda mesti follow ja ..

ada jer bertapa dalam gua ni.. alhamdulillah .. yg masih setia.. bila nak belanjer satay lg haha..
 

TamingSari

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,495
Paid Membership
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,495
Reaction score
162
Points
138
book hotel kat agoda >tak baca t&c > mintak refund xdpt > bukak thread kene :(scam agoda > kene tembak dgn forumer> pastu kate forumer lain kaki sembang

:eek::eek::sleep:

Baru nak up biasa lah haha.. nak gak org sokong apa yg dia wat.. mcm2 hal la skang ni
 

kiddd2

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,591
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,591
Reaction score
2,977
Points
201
ramai dah kaki sembang kat sini.. lama x bukak.. hahaha.. susah la jenis kaki sembang dia je betol.. bende ni libat duit.. mmg la takde plak aku ckp aku x salah.. mmg salah aku jugak.. sekurang2nya ade kan budibicara.. korang semua kaya lain la.. susah nk bincang dgn kaki kaya ni x kisah duit byk.. burn pon ape de hal.. aku ni 100 kene scam pon habis semua aku viralkan nk blk duit titik peluh aku..

takpelah.. aku pos sini pon sebenarnya nk bincangkan "klu ada cara lain" dpt membantu.. ok.. terima kasih semua kaki sembang..

admin tutup jelah pos ni.. bkn membantu pon.. sembang je lebih

tajuk ko tulis kena tipu..

padahal patutnya tulis laa bantuan nak dapatkan deposit Agoda..
 

tomie

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
73,894
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,894
Reaction score
8,271
Points
876
Awards
1
ramai dah kaki sembang kat sini.. lama x bukak.. hahaha.. susah la jenis kaki sembang dia je betol.. bende ni libat duit.. mmg la takde plak aku ckp aku x salah.. mmg salah aku jugak.. sekurang2nya ade kan budibicara.. korang semua kaya lain la.. susah nk bincang dgn kaki kaya ni x kisah duit byk.. burn pon ape de hal.. aku ni 100 kene scam pon habis semua aku viralkan nk blk duit titik peluh aku..

takpelah.. aku pos sini pon sebenarnya nk bincangkan "klu ada cara lain" dpt membantu.. ok.. terima kasih semua kaki sembang..

admin tutup jelah pos ni.. bkn membantu pon.. sembang je lebih
takat lani dah berapa kali pengalaman booking hotel guna online , masta?
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,051
Joined
Oct 1, 2009
Messages
23,051
Reaction score
641
Points
171
agoda tak salah pun kalau tak refund

kalau dia nak refund..budi bicara je..n u so lucky kalau dapat
 

Mata_Pena

Forum Troll, Multiple ID Cricket
gem
Messages
5,397
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,397
Reaction score
1,864
Points
141
ramai dah kaki sembang kat sini.. lama x bukak.. hahaha.. susah la jenis kaki sembang dia je betol.. bende ni libat duit.. mmg la takde plak aku ckp aku x salah.. mmg salah aku jugak.. sekurang2nya ade kan budibicara.. korang semua kaya lain la.. susah nk bincang dgn kaki kaya ni x kisah duit byk.. burn pon ape de hal.. aku ni 100 kene scam pon habis semua aku viralkan nk blk duit titik peluh aku..

takpelah.. aku pos sini pon sebenarnya nk bincangkan "klu ada cara lain" dpt membantu.. ok.. terima kasih semua kaki sembang..

admin tutup jelah pos ni.. bkn membantu pon.. sembang je lebih

tajuk ko tulis kena tipu..

padahal patutnya tulis laa bantuan nak dapatkan deposit Agoda..
kepala bana
kaki sembang

Agoda tak scam dia pun.
kaki putar belit alam.
sama mcm geng flat earth
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register