Kena tipu dalam lazada

CG Sponsors




faxists

Fun Poster
Joined
Jul 12, 2006
Messages
778
Reaction score
76
Points
20
barang dalam lazada mahal..shopee murah..sebab komisen/fee tinggi..shopee amik rendah..baru nih je naik skit..tu pun masih murah lagi
 
Sponsored Post

amkgsubang1

Freshie
Joined
Apr 3, 2019
Messages
39
Reaction score
1
Points
11
aku pulak. beli barang dekat lazada pakai pos laju. tak dapat barang. sekarang dah buat aduan dekat lazada. tak tahu macam mana. tengok barang dekat nombor tracking dah sampai dekat penjual. alasan tak ada dekat rumah. surat pos pun tak ada..
 

amkgsubang1

Freshie
Joined
Apr 3, 2019
Messages
39
Reaction score
1
Points
11
ebay.com.my hati- hati lah beli. kena bayar pakai paypal. nak mintak duit memang tak ada lah.... kena call amerika. aku ada beli barang ebay sampai sekarang tak sampai - sampai. dah buat aduan kpdnkk sampai sekarang masih tak siasat lagi.
 

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,780
Reaction score
152
Points
43
Xda masalah la.. berpuluh dah barang aku beli dari lazada.. ok je..

Cuma baru2 ni ada barang salah hantar.. so aku request refund dan pos balik ke lazada warehouse.. dalam 2-3 hari dapat refund ke lazada wallet..
 

amkgsubang1

Freshie
Joined
Apr 3, 2019
Messages
39
Reaction score
1
Points
11
Xda masalah la.. berpuluh dah barang aku beli dari lazada.. ok je..

Cuma baru2 ni ada barang salah hantar.. so aku request refund dan pos balik ke lazada warehouse.. dalam 2-3 hari dapat refund ke lazada wallet..
refund........... terbaik
 

amkgsubang1

Freshie
Joined
Apr 3, 2019
Messages
39
Reaction score
1
Points
11
yang terbaru aku beli... lagi best. barang tak hantar lagi dah refund. terbaikk...

gila2 lazada
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,429
Reaction score
1,519
Points
201
aku beli barang online tesco...pembelian dicancel secara automatik tanpa notis....alasan barang habis...aku menunggu mcm nak rak...kemudian aku call cakap barang cancel....1st n last wakanda forever aku beli kat tesco..
 

opin

Active+ Member
Joined
Apr 4, 2012
Messages
2,866
Reaction score
181
Points
33
lazada n shopee ok, sebab refund x pernah gagal. nasib aku kot. hahahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register