Kena tipu dalam lazada

Recommended Brokers


Latest Threads

amkgsubang1

Freshie
Joined
Apr 3, 2019
Messages
17
Reaction score
0
Points
0
aku beli dekat lazada asik barang rosak dan hilang. habis kan duit aku jer... pulang balik dekat pejabat pos
 
Sponsored Post

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,142
Reaction score
76
Points
48
Basikal harge 68 hengget tak logik langsung...

Setakat ni ok lg la shopping Lazada... Mcm2 brg Dari kecik sampai besor... Paling Mahal beli hp made sale hujung thn Lepas... Penah sekali je seller hanta brg tak same dgn iklan. Refund ok xde masalah...
bijaknya bapak dia beli basikal rm68
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,084
Reaction score
31
Points
48
Location
JDT
Apa2 pn beli guna pembayaran Lazada...aku pernah kena juga,dpt tasbih..aku hantar balik tasbih tu kt lazada,dapt duit balik
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,145
Reaction score
1,421
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
Tak best guna lazada ni.. skrg beli kat shoppee je.. shopee best.. setengah penjual ade pilihan nak guna pos laju atau yang lain.. kalau lazada tiada pilihan.. byk guna gdex atau skynet.. pernah problem sekali hari tu.. beli kat lazada dekat 3 minggu barang tak sampai minta refund.. mmg mereka akan refund di ewallet dulu. Jadi saya mesej lazada utk transfer dari ewallet ke bank kita. Ade option die di situ. Kita kena transfer dari ewallet ke akaun sendiri.

Lepas dah dpt refund.. bye2 lazada.. hehe..
kira lazada problem la banyak cerita merapu lar

say no to lazada
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,621
Reaction score
64
Points
0
kes tt ni sebab kene scam dengan penjual, mana ada lazada minta code bagai.
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,289
Reaction score
90
Points
53
so far bershopping online ni , lazada ok la..boleh return,refund,exchange etc.. shoppee aku terkena sekali ..
ewallet lazada mmg selamat dan memudahkan ..aku sendiri dah stanby kredit dlm tu
rm200-300 utk mudah beli barang..lau lelong.my, amik masa seminggu..lau refund tu mmg boleh transfer ke bank balik..lau topup sendiri , tak boleh..biasanya refund masuk beberapa jam je terus kedalam wallet..bagi kes diatas, seller cancelkan order atas reason 'price change'
sistem selamat sebenarnya, tpi lau kita cuai, tak guna juga..mcm kad atm,selamat dan memudahkan.. lau no pin kita bagi kat org, mmg licin la duit dlm tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register