BTC USD 43,068.6 Gold USD 1,817.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kena tipu dengan Agoda

Status
Not open for further replies.

dungunboy

Fun Poster
Messages
767
Joined
Oct 14, 2013
Messages
767
Reaction score
151
Points
33
Rasenye TT nak komplen berkenaan request dia untuk upgrade bilik tu...
Dari ape yang TT citer tu mcm x boleh nak salahkan pihak agoda...
 
Sponsored Post

kotak85

Fun Poster
Messages
913
Joined
Mar 20, 2013
Messages
913
Reaction score
26
Points
30
memang salah TT. tak boleh nak bt ape kalau kita dah confirm dan dah buat payment.tak boleh tukar ikut terma2 die. tapi aku pernah kena ngan agoda ni,

booking bilik skali ngan breakfast, tapi kt resit booking tkde breakfast. aku plak tak save gambar yang sebelum booking bgtau ade breakfast tu bila agoda nak bukti yg harga bilik tu skali ngan breakfast.
 

Mata_Pena

Forum Troll, Multiple ID Cricket
gem
Messages
5,397
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,397
Reaction score
1,864
Points
141
some people are unbelievable,
sendiri buat salah, lepas tu tembak org lain.

kita kalau kene kastemer mcm ni..
mmg sakit kepala dan buang masa nak layan.
komplen komplem tapi benda tak berasas.
 

nonoo1

Super Active Member
Messages
5,854
Joined
Oct 24, 2010
Messages
5,854
Reaction score
325
Points
91
ko yang tak faham ni,
jangan salahkan orang lain..
ada benda yang orang lain salah,
ada juga yang kita kena faham, salah tu kat kita..
tak bole la nak edjust ikut kesedapan dan keselesaan kita ja..
 

kainlangsir

Legendary Member
gem
Messages
12,459
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,459
Reaction score
268
Points
141
Sama la.macam airasia..dah beli mmg xleh buat apa dah..harga murah...duit melayan pon mudah
 

rsat

Active Member
Messages
1,498
Joined
Aug 4, 2011
Messages
1,498
Reaction score
267
Points
51
Awards
1
Polisi sekarang kalau dah booking mmg tak dapat refund semula untuk sesetengah hotel. Mungkin hotel sekarang tak ramai org. Biasa kalau boleh refund dia akan tulis kat situ, duit dikembalikan jika batal tempahan sehingga ...
 

Mr. Redz

Fun Poster
Messages
772
Joined
Sep 10, 2012
Messages
772
Reaction score
17
Points
15
sy pernah booking bilik suite dkt JB, sampai sana je rupanya dh full booked semua bilik.

lastly, call balik agoda complaint dan diganti bilik yg lebih besar & mahal.
 

tok_jogho

Active+ Member
Messages
2,844
Joined
Sep 29, 2008
Messages
2,844
Reaction score
9
Points
25
sebelum nak bayar tu..dah terang-terang tulis..samada boleh refund atau tak...
 

azmie82

Fun Poster
Messages
992
Joined
Feb 29, 2012
Messages
992
Reaction score
0
Points
10
aku dlu x paham jugak knp byk beza.
skrg dah paham yg murah mmg xleh cancel tapi klu btol2 nk mmg untung sbb dapat mnde yang sama je dgn hrga mahal tp boleh cncel last minit
setakat ni ok je guna agoda @ booking tgk mana lebih murah
 

Emy_Ezra

Super Active Member
Messages
6,394
Joined
Sep 2, 2012
Messages
6,394
Reaction score
483
Points
96
Kesian tt backfire.
Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian backfire.
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register