Masalah dah selesai

CG Sponsors




brothercool

Fun Poster
Joined
Sep 10, 2012
Messages
195
Reaction score
0
Points
10
Selepas mendapat maklumbalas dari semua, lega hati dah, tak perlu nak risau lagi, terima kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
apa kandungan email tu?.. dia kata tuan ada apply loan ke?.. website nampak macam legit.. tapi loan amount yg dia bagi semua kecik2 je.. :-?
 
Joined
May 15, 2014
Messages
513
Reaction score
0
Points
10
Macam email delivery fail..maksudnya ada orang hantar email ke server loan tu tapi masih di dalam queue belum proses untuk delivered

Ada pernah apply loan or guna alamat syarikat lama tak sebelum ni?

Kalau takde maknanya identiti anda kena curi untuk membuat loan.
 

staticus

Active Member
Joined
Jan 9, 2011
Messages
2,071
Reaction score
18
Points
30
rasanya takda apa yang perlu dirisaukan.
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,563
Reaction score
279
Points
131
Macam email tak deliverd
 

gunners_4ever

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2014
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
ini sbb emel tak delivered.

jgn risau TT. bukan scammer. hehe
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
aiyoo bro... bawak bertenang :eek:
cuba baca pelan2 email tu
takde kena mengena dgn loan laa
terang2 dia tulis kat situ "this message was created automatically by mail delivery software"
dia nak bagitau email yg ko hantar tak sampai ke penerima setelah 24jam dalam queue.
kalu ko takde hantar apa2 email sebelum ni ignore je... spam tu

kesimpulannya... tayah buat apa2... pegi tido :eek:
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,642
Reaction score
82
Points
125
Email tt dihijack utk hantar iklan kpd friend list. tukar passwd baru
 
Sponsored Post
Top
Log in Register