Forex Chart

A
Reaction score
44

Profile posts Latest activity Postings About

  • Hi selamat pagi.
    saya ada 2 bijik kereta untuk sambung bayar

    -Exora 1.6 M 2011 CPS
    -Citra 2.0 A 2009

    Jika berminat sila msg saya.
    dh kol tanya NCD skg 55%...already taken tu dia ckp skg ni LONPAC INSURANCE yg pegang, kira kalu ambil insurans lain dia akan sambung trus lepas exp date insuran sblm ni, exp 16 hb ni tuan...NCD 55% tu leh trus guna kt insuran bru...tu yg sy paham,ntah betoi idak xtau ler..hehe
    ok camni..
    jangan pening2 kepala :)

    tuan call balik sykt insuran sebelum ni then ikut dialog ni..
    hello..sy nak tanya pasal ncd kreta saya la..
    sebab sy check dekat ISM, NCD sy alrady taken..
    kenapa boleh jadi macam tu ye?

    tuan sediakan details kreta tu sebab diorg akan tanya nanti..

    then tunggu apa diorang jawab..
    biasanya NCD diorang tak update dalam sistem ni..
    sum insured value semasa 30k (nak kurang lagi pun boleh minima 10k)

    tapi masalah NCD..kluar error ni..that mean NCD kreta tuan 0%..

    ENQ001 - NCD confirmation is unavailable as confirmation already been taken earlier. Make sure no duplicate confirmation request, if not the confirmation already taken by another insurance company / Takaful.
    Happy Birthday :)

    vimax sinrex vakoou originalextendersensaoilronado men gel wild-x pacak langitpheromaxpherolinspl supergelstud 100
    [img]
    hepi birthday!!!
    berminat nak jana wang pantas secara online? boleh tgk kat sini.

    iklan di facebook dengan hanya 0.01usd sahaja. murah sesangat tu
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register