Kes selesai, Terima kasih Chubb Insurance.

CG Sponsors




lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,841
Reaction score
487
Points
141
Chubb ni international company. Bukan kecik2 punya.
 
Sponsored Post

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,503
Reaction score
632
Points
121
complaint kat CG selaju viral kat FB...cepat je amik tindakan... hehehe
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,730
Reaction score
2,693
Points
191
ada BOD dia dalam ni kot..
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,852
Reaction score
694
Points
111
ada BOD dia dalam ni kot..
dua kes dah selesai, bila viral dlm CG. Semua nak kena viral dulu, baru nak selesai. dah pergi company insurance tak jalan, call berbelas kali, tak jalan. Ini jalan terakhir.
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,264
Reaction score
78
Points
80
haha...member aku ada sorang ejen insurance di Chubb ni.
tapi bahagian insurance pekerja asing
:D
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,852
Reaction score
694
Points
111
haha...member aku ada sorang ejen insurance di Chubb ni.
tapi bahagian insurance pekerja asing
:D
itu saya kata chubb ni insurance besar, ia cover besar2 punya company...treler, lori, pekerja asing, kilang2 besar, cuma kita tak pernag dengar, sbb kita biasa dengar insurance kereta motor ajer.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register