Kes selesai, Terima kasih Chubb Insurance.

Recommended Brokers


Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,681
Reaction score
638
Points
111
Kes di tutup. terima kasih CHUBB Insurance, atas keperihatinan yg diambil. Pembayaran telah dibuat.
 
Last edited:
Sponsored Post

Abdul wahob

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
8,012
Reaction score
42
Points
70
Sory tt aku pun first time dgr nama ins tu...yg aku tau chubb tu comp alarm systems
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,681
Reaction score
638
Points
111
xpernah denga insurance company nih..

sapa suggest kat ko nih??
suggest apa, dah lori kontena tu langgar kereta saya, maka segala claim, insurance lori tu cover.nama insurance chubb insurance.
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,681
Reaction score
638
Points
111
Sory tt aku pun first time dgr nama ins tu...yg aku tau chubb tu comp alarm systems
mula2 masa urus claim tu, saya pun kali pertama dengar nama company chubb ni,bilamana driver kontena tu maklum, kami guna insurance chubb, katanya insurance chubb ni,jenis cover yg besar punya kenderaan, insurance kilang2, yg kecik2 tu, biasa yg selalu kita dengar, mcm takaful Malaysia. Bangunan chubb ada di kawasan pavilion bukit bintang. type ajee Chubb insurance.
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,681
Reaction score
638
Points
111
Firstime aku dengar nama syarikat insuran ni
apa yg disembang, mereka cover company besar2 punya, insurance kebakaran dia, jenis cover kilang2 besar. Itu masa eksiden, lori kontena tersebut maklum, jgn risau,kami guna Chubb Insurance. tapi nak release RM210 pun lembab, aku rasa kos RM210 dan jadi RM100 dah, dgn aku call, pergi syarikat ini lagi. mcm org vodohh dibuatnya.
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,681
Reaction score
638
Points
111
update jam 2.13 ptg hari ini, pihak atasan insurance sudah hubungi, nampaknya mereka meminta segala maklumat pegawai2 yg telah saya jumpa di syarikat insurance dan yg telah saya hubungi sebelum ini, kena complain kat CG baru menjadi, bagus CG ni, mereka membaca rupanya. Offer later telah dihantar.
Terima kasih Chubb insurance.
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,417
Reaction score
243
Points
33
Comel je nama company insurance ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register