Wordpress Themes Buatan Malaysia- mari berkongsi disini

CG Sponsors




CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Banyak lagi theme2 wp warga Malaysia, Malaysian made coming

Happy downloading semua FOC jer.. :D
 
Sponsored Post

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
Salam semua warga CG...
aku ade nk share free wordpress themes yg menarik utk semua...

WordPress Theme Base


free website templates

http://freewpthemes.name

Cukuplah 3 ni dulu...

Ni contoh2 themes menarik yang aku dah siap install...:)

boleh try tgk2 kat link bwh ni...

http://anime.jomlahost.my
http://foto.jomlahost.my
http://healthy.jomlahost.my
http://pets.jomlahost.my
http://simple.jomlahost.my
http://wc.jomlahost.my
http://wedding.jomlahost.my

kalu ade sape2 yg berkenan dengan themes tu, mls nk cari leh pm aku k...:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

zznzzx

Junior Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
79
Reaction score
0
Points
6
macam kreative theme jual theme dia mahal giler.
kasi la kan diskaun untuk malaysian ke hape..
apa da..
 

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
memang best la ...semat2 semua :)
 

mrpezzal

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2007
Messages
104
Reaction score
12
Points
15
hanya ingin berkongsi..
website yang mengumpulkan wordpress theme yang free dan menarik..
(nama dah free.. menarik bagi level FREE je lah ).. kalau yang bayar lagi lah menarik

www.oneclickz.net/portal
 

elmotron

Active+ Member
Joined
Dec 24, 2010
Messages
4,281
Reaction score
8
Points
25
skrg ni theme ape yg sesuai ek tuk wp 3.3.1?

elmo ade web, ingat nak carik theme yg siap utk biz...
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
nanti sia try themes buatan anak tempatan..... :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register