Siri Video Panduan Buat Blog Wordpress 2017 [Newbie Friendly]

Recommended Brokers


Zex

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2008
Messages
878
Reaction score
41
Points
20
terbaik bro! semoga berjaya dengan ape tuan lakukan. amin. sy pun nk juga buat siri video macam tuan..dh lama plan sbb nk attack micro niche tapi untuk panduan mobile app la..cuma segan sikitla nk wat video ni haha.. anyway do the best tuan! :)
 
Sponsored Post

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,591
Reaction score
278
Points
41
Sama la sy pon.. awal2 segan jugak.. anggap je untuk latihan sendiri... smbil berkongsi ilmu
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
257
Points
136
Urmm...dah lama tinggalkan dunia blogging..dulu dpt lah USD 100-200 sebulan guna andsese...bila baca thread TT ni, rasa minat lak nak up balik

cuma sekarang ni kalau content x original mmg kene penalty dengan google dan page rank akan lambat naik. terperap jer di page outside 100 maybe...
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,591
Reaction score
278
Points
41
Disebabkan tidak cukup masa untuk saya buat video tutorial sendiri... saya akan carikan video-video tutorial dalam english yang tersedia dan saya akan susun mengikut step by step untuk blogging...
 

imrantech

Active Member
Joined
May 18, 2013
Messages
1,845
Reaction score
106
Points
33
tahun 2010 dulu ramai je IM wd 10k sebulan dari adsense. lama2 google semakin strict. sekarang ni tengah top youtube. blogging pun boleh juga. tapi target long term + kena sabar
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,591
Reaction score
278
Points
41
tahun 2010 dulu ramai je IM wd 10k sebulan dari adsense. lama2 google semakin strict. sekarang ni tengah top youtube. blogging pun boleh juga. tapi target long term + kena sabar
saya pon era kencang masa era 2009-2012... masa ni student lagi... skrg ni dah kerja kurang dah fokus...
.
tapi ada lagi cket2... boleh kongsi ilmu balik nnt
 
Sponsored Post
Top
Log in Register