BTC USD 69,120.4 Gold USD 2,334.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wordpress Themes Buatan Malaysia- mari berkongsi disini

Robotix

Fun Poster
Messages
644
Joined
Mar 28, 2007
Messages
644
Reaction score
0
Points
10
bs20image.jpg


*Compatible with the latest WordPress version (Ver.2.3)
*3 columns with widget ready
*orange Colour :D
*Adsense image background on header (put 468x60 adsense advertise)
*Valid XHTML and CSS

Demo: Link

Download: Link

* Baru belaja buat theme based on eches blog campur dengan kod webmaster lelain :D
 
Sponsored Post

bs20image.jpg


*Compatible with the latest WordPress version (Ver.2.3)
*3 columns with widget ready
*orange Colour :D
*Adsense image background on header (put 468x60 adsense advertise)
*Valid XHTML and CSS

Demo: Link

Download: Link

* Baru belaja buat theme based on eches blog campur dengan kod webmaster lelain :D

tq for sharing... :D :D
 
banyak dah member CG kuar wp theme. hehe...tunggu aku lak. insyaALLAH bulan depan wordpress theme gn oscommerce theme akan menyusul. :D

2thn dulu masa aku belum kenal wordpress, aku design oscommerce theme. ni nak kena start blk sbb masa tu CSS baru lg. masa tu guna table jek. skrg semua pakai CSS.
 
banyak dah member CG kuar wp theme. hehe...tunggu aku lak. insyaALLAH bulan depan wordpress theme gn oscommerce theme akan menyusul. :D

2thn dulu masa aku belum kenal wordpress, aku design oscommerce theme. ni nak kena start blk sbb masa tu CSS baru lg. masa tu guna table jek. skrg semua pakai CSS.

tak sabar nak tunggu theme adar :)
 
banyak dah member CG kuar wp theme. hehe...tunggu aku lak. insyaALLAH bulan depan wordpress theme gn oscommerce theme akan menyusul. :D

2thn dulu masa aku belum kenal wordpress, aku design oscommerce theme. ni nak kena start blk sbb masa tu CSS baru lg. masa tu guna table jek. skrg semua pakai CSS.

baguslah adar, banyak sket wordpress theme buatan malaysia..hehe

saja isi masa lapang belaja wp theme nie. Bro eches dah siap theme baru ker? :)

ujung minggu ni bleh kot release..skrg tgh betul2kan sket :D
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register