Wordpress Themes Buatan Malaysia- mari berkongsi disini

CG Sponsors




Robotix

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2007
Messages
644
Reaction score
0
Points
10


*Compatible with the latest WordPress version (Ver.2.3)
*3 columns with widget ready
*orange Colour :D
*Adsense image background on header (put 468x60 adsense advertise)
*Valid XHTML and CSS

Demo: Link

Download: Link

* Baru belaja buat theme based on eches blog campur dengan kod webmaster lelain :D
 
Sponsored Post

rapidshare

Banned
Joined
Aug 31, 2007
Messages
347
Reaction score
0
Points
10


*Compatible with the latest WordPress version (Ver.2.3)
*3 columns with widget ready
*orange Colour :D
*Adsense image background on header (put 468x60 adsense advertise)
*Valid XHTML and CSS

Demo: Link

Download: Link

* Baru belaja buat theme based on eches blog campur dengan kod webmaster lelain :D
tq for sharing... :D :D
 

eches

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2007
Messages
800
Reaction score
17
Points
15
cayalahh bro!

buat theme ngan abang ipar ke robotix? :D
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
banyak dah member CG kuar wp theme. hehe...tunggu aku lak. insyaALLAH bulan depan wordpress theme gn oscommerce theme akan menyusul. :D

2thn dulu masa aku belum kenal wordpress, aku design oscommerce theme. ni nak kena start blk sbb masa tu CSS baru lg. masa tu guna table jek. skrg semua pakai CSS.
 

Robotix

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2007
Messages
644
Reaction score
0
Points
10
banyak dah member CG kuar wp theme. hehe...tunggu aku lak. insyaALLAH bulan depan wordpress theme gn oscommerce theme akan menyusul. :D

2thn dulu masa aku belum kenal wordpress, aku design oscommerce theme. ni nak kena start blk sbb masa tu CSS baru lg. masa tu guna table jek. skrg semua pakai CSS.
tak sabar nak tunggu theme adar :)
 

eches

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2007
Messages
800
Reaction score
17
Points
15
banyak dah member CG kuar wp theme. hehe...tunggu aku lak. insyaALLAH bulan depan wordpress theme gn oscommerce theme akan menyusul. :D

2thn dulu masa aku belum kenal wordpress, aku design oscommerce theme. ni nak kena start blk sbb masa tu CSS baru lg. masa tu guna table jek. skrg semua pakai CSS.
baguslah adar, banyak sket wordpress theme buatan malaysia..hehe

saja isi masa lapang belaja wp theme nie. Bro eches dah siap theme baru ker? :)
ujung minggu ni bleh kot release..skrg tgh betul2kan sket :D
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register