BTC USD 41,477.4 Gold USD 1,737.12
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Senarai Blog Malaysia Yg Berstatus Dofollow

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,557
Reaction score
31
Points
35
Sy mencari list blog Malaysia yg berstatus "dofollow". List-list yang ada di Google Search semuanya tak dikemaskini. Ada blog yang telah expired, ada yg telah bertukar status menjadi "nofollow" dan sebagainya.

So, CGrian yg ada blog berstatus "dofollow" sama ada dofollow top commentators atau dofollow commentluv, jom kongsikan disini sebagai rujukan.

1. daristudioaj.blogspot.com - pr 2
2. syaznirahim.com - pr 1
3.
4.
5.
6.


:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

MrDisc

Active+ Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,688
Reaction score
294
Points
46
Kita punya blog sampah jek bos...PR pon takde...nak letak hanya merosakkan reputasi input bos.

InshaALLAH ramai akan bubuh nanti ya...ameen

Tq tuan, saya update lagi satu. :cool:
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,557
Reaction score
31
Points
35
Up balik, mana tau masih ada yg berminat nak dilist kan disini :LOL:
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,606
Reaction score
282
Points
41
Bukan ke google dah xde declare page rank dah?

Yg ada pon istilah Domain Rating by ahreff...

Dari google dah declare dah...

Maaf kalau sy silap
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,557
Reaction score
31
Points
35
Bukan ke google dah xde declare page rank dah?

Yg ada pon istilah Domain Rating by ahreff...

Dari google dah declare dah...

Maaf kalau sy silap
still diguna pakai tuan cuma less value dimata google ;)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register