Program tergendala sbb pilihanraya...jom bincang

CG Sponsors




whiplash

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
166
Reaction score
1
Points
15
Aku nak tulis ni sbb aku geram sgt la dgn Pie Emmm sorg ni, si abam ajib nih....buat suatu benda tu x boleh ke fikirkan untuk kesenangan rakyat marhean nih.....kenapa la x tetapkan tarikh pilihanraya tu awal2 skit, buat jadi public holiday ke,senang la skit org atur program......skrng ni aku dah tempah hotel apa bagai untuk vacation family aku 5 mei tu....xkan la nak cancel plak....punya la penat citer psl pilihanraya spjg tahun xkan la x pi mengundi plak.....hahahaha.....si#####al betul
 
Sponsored Post

blink_182

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
9,786
Reaction score
21
Points
65
Kalo da geram kat najib so jgn duk gatal tgn nak undi najib..
 

Dzoolhelmi™

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,486
Reaction score
163
Points
133
dah bubur parlimen pon nak komplen :))
 

pheonixEQ

Fun Poster
Joined
Oct 30, 2011
Messages
159
Reaction score
1
Points
10
Aku nak tulis ni sbb aku geram sgt la dgn Pie Emmm sorg ni, si abam ajib nih....buat suatu benda tu x boleh ke fikirkan untuk kesenangan rakyat marhean nih.....kenapa la x tetapkan tarikh pilihanraya tu awal2 skit, buat jadi public holiday ke,senang la skit org atur program......skrng ni aku dah tempah hotel apa bagai untuk vacation family aku 5 mei tu....xkan la nak cancel plak....punya la penat citer psl pilihanraya spjg tahun xkan la x pi mengundi plak.....hahahaha.....si#####al betul
eh,same la kte.siap wat passport utk family day...hohoho
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,690
Reaction score
944
Points
161
Buat surat hantor kt spr...suruh tunda
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
kalau camnie....kerana bro sorg jer yg nk gi vacation dh tempah hotel bagai.....pilihanraya terpaksa ditunda ke tarikh baru yg akan diumumkan........hahahahahahah...
 

fzlik

Super Active Member
Joined
Jun 7, 2010
Messages
8,199
Reaction score
856
Points
111
itu belum lagi org yg confirm nak buat kenduri kahwin tarikh tu...
 

epozer

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,791
Reaction score
532
Points
171
Aku nak tulis ni sbb aku geram sgt la dgn Pie Emmm sorg ni, si abam ajib nih....buat suatu benda tu x boleh ke fikirkan untuk kesenangan rakyat marhean nih.....kenapa la x tetapkan tarikh pilihanraya tu awal2 skit, buat jadi public holiday ke,senang la skit org atur program......skrng ni aku dah tempah hotel apa bagai untuk vacation family aku 5 mei tu....xkan la nak cancel plak....punya la penat citer psl pilihanraya spjg tahun xkan la x pi mengundi plak.....hahahaha.....si#####al betul
member aku kenduri 5hb..kad dah hntr..lps umum mengundi dia trpkas sms smua org untuk tukar ke 10 hb..dah la bt kt singahsana.hotel..harap2 depo xburn la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register